Monster op Halloween? Hier vind je alles je nodig hebt

Op zoek naar een makeup tutorial monster schminken, decoratie voor je Halloween feest,  verkleedkledij... in monster thema? Bij Fun hebben we er alles voor. Maak leuke combinaties met kostuums, maskers, pruiken en andere accessoires en niemand op het verkleedfeest zal zo leuk verkleed zijn als jij. Zowel volwassenen (mannen en vrouwen) als kinderen kunnen bij Fun terecht om alles te vinden om zich te verkleden.

 

Ga snel naar: Schmink tips | Decoratie | Kostuums | Activiteiten

 


Schmink tips: stap voor stap handleiding

monster schmink tips

 

Voor de mensen die op Halloween als monster door het leven willen gaan hebben we een monster makeup tutorial. Combineer dit met een halloween kostuum en je bent klaar voor je Halloween feestje!

 

 

Ga naar Monster schminken handleiding

 


Decoratie

 

Een Halloween feest is niets zonder bijpassende decoratie. Zoek je nog enkele artikelen ter decoratie? Dan vind je zeker je ding in onze categorie Halloween decoratie. Hieronder alvast enkele monster decoratie artikelen. Vind je deze niet monsterachtig leuk? Geen nood, bekijk alle producten uit deze categorie en je zal zien dat ons aanbod gigantisch groot is. Je vindt er ongetwijfeld artikelen terug die je kunnen bekoren.

Alle Halloween decoratie


Verkleedkledij

 

Makeup? Check! Decoratie? Check! Activiteiten voor de kinderen? Check! Het enige wat je nu nog nodig hebt is verkleedkledij. Op zoek naar monster verkleedkledij? Zoek niet verder. In onze grote verkleedkoffer vind je zeker wat je zoekt. Vergeet niet om je outfit aan te vullen met benodigde accessoires.

Alle Halloween kostuums


Activiteiten

Een (halloween) feestje met kinderen is voor kinderen super fun. Zich verkleden, schminken,... zich helemaal inleven in het halloween thema. Maar het wordt nog leuker als er ook activiteiten zijn. Een pompoen uitsnijden, hapjes maken of gewoon een halloween kleurplaat inkleuren. Voorzie één of meerdere leuke activiteiten en de kinderen beleven een Halloween feest om nooit te vergeten.

 

dvd monsters en co

DVD: Monsters en co.

De film Monsters en co. waarbij monsters kinderen de stuipen op het lijf jagen is een ideale film voor Halloween.

halloween kleurplaat pompoen 3

Kleurplaten

Kleur de mooiste tekening in met één van deze kleurplaten.

halloween bingo spel

Halloween spelletjes

Deze spelletjes passen helemaal in het Halloween thema.


Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

16-09-2019 02:05:50 Europe/Brussels +0200
fun master