pompoen op Halloween? Alles met en voor pompoen

schminken volgens personage

Wie denkt aan Halloween denkt aan pompoenen. Zelf een pompoen uitsnijden en een kaars in plaatsen is niet alleen een leuke activiteiten maar geeft ook een unieke sfeer. Bij de Halloween winkel Fun hebben we dan ook zowat alles wat je nodig hebt om je Halloween feest helemaal in het thema van pompoenen te houden. Denk daarbij aan decoratie, Halloween schmink, verkleedkledij... Kortom, wil je je als pompoen verkleden? Dan moet je bij Fun zijn.

Een feestje gepland en je moet de kinderen bezig houden? Dan zijn de kleurplaten een leuk idee. Vergeet dan zeker niet om ook voldoende kleurpotloden te voorzien. Liever een andere bezigheid voor de kinderen? Bekijk dan onze Halloween activiteiten pagina voor meer inspiratie.

Ga snel naar: Schmink Tips | Decoratie | Verkleedkledij | Activiteiten

 

Schminken: stap voor stap handleiding 

Voor de mensen die op Halloween als pompoen door het leven willen gaan hebben we een uitgewerkte makeup tutorial.

Combineer dit met een halloween kostuum en je bent klaar voor je Halloween feestje!

Schmink je als pompoen

 

Verkleedkledij

Makeup? Check! Decoratie? Check! Activiteiten voor de kinderen? Check! Het enige wat je nu nog nodig hebt is verkleedkledij. Op zoek naar pompoen verkleedkledij? Dan vind je zeker je ding in onze Halloween kostuums.

Alle Halloween kostuums

 

Decoratie

Een Halloween feest is niets zonder bijpassende decoratie. Zoek je nog enkele artikelen ter decoratie? Dan vind je zeker je ding in onze categorie Halloween decoratie. Hieronder alvast enkele decoratie artikelen in thema.

Alle Halloween decoratie

 


Activiteiten

Een (halloween) feestje met kinderen is voor kinderen super fun. Zich verkleden, schminken,... zich helemaal inleven in het halloween thema. Maar het wordt nog leuker als er ook activiteiten zijn. Een pompoen uitsnijden, hapjes maken of gewoon een halloween kleurplaat inkleuren. Voorzie één of meerdere leuke activiteiten en de kinderen beleven een Halloween feest om nooit te vergeten.

 


Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

27-07-2021 23:09:26 Europe/Brussels +0200