Vampier op Halloween? Alles met en voor vampieren

schminken volgens personage

Vampier decoratie, schmink (tips), verkleedkledij, activiteiten.. bij Fun vind je het allemaal! Vampieren zijn bloedlustige wezens, slapen in doodskisten en zijn als de dood voor knoflook. Hou je een kruis voor een vampier dan is de kans groot dat deze snel zal transformeren tot vleermuis en weg zal vliegen. Een heel leuk thema voor een Halloween feestje dus! Op deze pagina vind je alles wat je kan bedenken met en over de mythische bloeddrinkende wezens.

Ga snel naar: Schmink Tips | Decoratie | Verkleedkledij | Activiteiten
 

Schmink tips: stap voor stap handleiding

Voor de mensen die op Halloween als vampier door het leven willen gaan hebben we een uitgewerkte makeup tutorial.

Combineer dit met een bijpassend eng kostuum en je bent klaar voor je feestje!

Schmink je als vampier

 

Verkleedkledij 

Makeup? Check! Decoratie? Check! Activiteiten voor de kinderen? Check! Het enige wat je nu nog nodig hebt is verkleedkledij. Op zoek naar verkleedkledij in dit leuke thema? Dan vind je zeker je ding in onze gigantisch groot verkleedkledij assortiment.

Alle Halloween kostuums

 

Decoratie

Een Halloween feest is niets zonder bijpassende decoratie. Zoek je nog enkele artikelen ter decoratie? Dan vind je zeker je ding in onze categorie Halloween decoratie. Hieronder alvast enkele vampier decoratie artikelen.

Alle Halloween decoratie

 


Activiteiten

 

Een (halloween) feestje met kinderen is voor kinderen super fun. Zich verkleden, schminken,... zich helemaal inleven in het halloween thema. Maar het wordt nog leuker als er ook activiteiten zijn. Hieronder hebben we dan ook enkele ideeën opgesomd om de activiteiten helemaal in het vampier thema te houden. Nachtwacht spellen, puzzels, gezelschapsspelen, kleurplaten... Je hoeft ze maar uit te kiezen.

 

vampires attack spel

In dit spel scoor je punten door vampieren in een spiegel te doen kijken. Durf jij het aan om dit te spelen?

 

► Vampires attack ◄

vampier kleurplaat 1

Kleur de mooiste vampier tekening in met één van deze kleurplaten. Ideaal om de kinderen bezig te houden tijdens het (verkleed)feestje.

► Vampier kleurplaten ◄

nachtwacht producten

Fan van Nachtwacht? Bekijk dan hier onze nachtwacht producten zoals de Glow In The Dark Puzzel.

 

► Nachtwacht ◄


Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

05-08-2021 01:15:48 Europe/Brussels +0200