eindejaarsfeesten creatief Vieren

Het voelt misschien wel zo, maar in ieder geval: de eindejaarsfeesten van 2020 worden niet van straat geveegd. Op het aantal mensen dat je huis binnenmogen, staat een limiet. Toch belet niets je om creatief Kerst en Nieuwjaar te vieren met je bubbel! Snuif hieronder wat coronavrije tips op om de feestdagen veilig & gezellig door te komen.

Eindejaarsfeest in je bubbel


1 Vier feest in je tuin 

Leve de buitenlucht! Mensen uitnodigen om in je tuin te feesten is toegestaan. Hoewel er maar 4 aanwezigen mogen zijn. Natuurlijk moeten de standaard coronaregels ook gerespecteerd worden (inclusief directe toegang tot je tuin). Om de sfeer erin te houden, hebben we alvast enkele spullen waarmee je je tuin kan inrichten.

Maak het gezellig aan tafel

2 Speurtochtje?

De kerstvakantie en Kerst zelf zullen dit jaar niet hetzelfde zijn. Maar je kan nog steeds een geweldige tijd beleven met je familie! Als je geen kerstfilms kijkt of bezig bent met jezelf vol te proppen met eten, zal je waarschijnlijk spelletjes spelen om iedereen te vermaken.

Wat hierna komt? Waarom geen leuke speurtocht in kerstthema!

3 Gezelschapsspellen: Terug van nooit weggeweest

Net toen je dacht dat je verveling tijdens de kerstperiode niet meer kon pieken! Samen met je bubbel heb je Netflix al van voor naar achter uitgekeken en de bovenstaande tips uitgevoerd. Gelukkig kan je steeds terugvallen op onze klassieke en populaire gezelschapsspellen.

4 Samen puzzelen

Veel families hebben hun eigen tradities en kwinkslagen rond de feestdagen. Wordt samen puzzelen daar nu ook onderdeel van? Prachtig geïllustreerde legpuzzels zijn perfect om de tijd door te brengen in afwachting van Kerstmis en andere aankomende feestdagen. Zet je knus samen rond een puzzel!

5 Feestelijk koken en bakken

Kerstmis is dé tijd om samen te koken en bakken. Giet wat liefde in elk recept en doe aan family bonding met je dierbaren tijdens winterse diners en allerhande bakactiviteiten! Koken en bakken zijn de leukste manieren om samen bijzondere kerstherinneringen te maken.

Nog meer Kerst?

   

kerstverlichting voor binnen
kerstverlichting voor buiten
vuurkorven en vuurschalen
kaarsen
kandelaars
kerstdecoratie

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

05-12-2021 12:20:19 Europe/Brussels +0100