Finding Dory

Als een vis in het water

Een dagje aan het strand, waterpret in bad of in het klein zwembadje in de tuin. Deze zomer amuseer je je rot met deze Finding Dory waterspeelgoed spulletjes.   Sfeerfoto's i.s.m. Leuke Wereld

Zit je ver van de kustlijn deze vakantie? Het opblaasbare zwembadje van Finding Dory kan ook mee op locatie!

Let's
no-hover

Het emmertje van Finding Dory kan je gebruiken om een zandkasteel te maken, maar ook om water uit de zee te halen. Het emmertje is gevuld met strandspeeltjes.

Let's
no-hover

Met de zwembandjes en bijhorende zwemring maak je er ook veilige dag van voor zij die nog niet zo goed kunnen zwemmen.

Let's
no-hover

Met een opblaasbare strandbal kan je alle kanten op. Balletje gooien in het water of op het strand, plezier voor tien gegarandeerd.

Let's
no-hover

Dikke fun met Dory

Een potje spelen met de palletjes? Spuit elkaar nat met de badspeelgoedjes om af te koelen!

Let's
no-hover

Blijven springen, blijven springen... Met deze springbal wordt dat geen probleem!

Let's
no-hover

Moe van al dat spelen? Eventjes uitrusten met je kopje op een megacool Finding Dory kussen! En een dikke knuffel van je knuffeldier.

Let's
no-hover

Teenslippertjes van Finding Dory? Superhandig voor een warme zomerdag op het strand! Het zand tussen de tenen krijg je er gratis bij :)

Let's
no-hover

 

Blijven feesten met Dory & Co

Geef je binnenkort een (verjaardags)feestje? Doe het dan in Finding Dory stijl! Servietten, tafellaken en bekertjes. Jouw feestje wordt helemaal Dory!

Let's
no-hover

Voor ijsjes heb je natuurlijk geen bordjes nodig. Gebruik ze voor een snoepjesbuffet op je feestje en stuur de gasten naar huis met een zelf samengesteld zakje snoepjes!

Let's
no-hover

Tafeltje dek je! Met het plastieken tafellakentje tover je elk feestje in een mum van tijd om naar een onvergetelijk Finding Dory feest!

Let's
no-hover

Feestje  afgelopen? Eindigen doe je met een mooi verhaal over de bodem van de zee en de vissen die er blijven zwemmen.

Let's
no-hover

WIN! Waar is Dory?

Dory was weer eens verstrooid en zwom zich een baan in een wirwar van andere vissen en zeeleven. Vind jij haar terug? Laat ons hieronder weten waar Dory is en maak kans op een funtastisch Finding Dory pakket!

Betaal veilig makkelijk en snel

26-01-2021 06:23:26 Europe/Brussels +0100