Vind Dory & Win

WIN! Waar is Dory?

Dory was weer eens verstrooid en zwom zich een baan in een wirwar van andere vissen en zeeleven. Vind jij haar terug? Laat ons hieronder weten waar Dory is en maak kans op een funtastisch Finding Dory pakket!

Het prijzenpakket bestaat uit: 4 cinematickets voor Finding Dory, een partypakket, een opblaasbaar zwembadje, waterspeelgoed en zwembandjes, knuffels van de hoofdpersonages, een springbal en een supercoole step op drie wielen (allemaal van Finding Dory, natuurlijk :) - de wedstrijd loopt t.e.m. 17/07/2016)

Helemaal in de stemming met de trailer

In Disney Pixar's, “Finding Dory” dartelt ieders favoriete vergeetachtige visje, vrolijk rond samen met de oude bekenden Nemo en Marlin. Plots beseft Dory dat ook zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het trio vertrekt halsoverkop op een spannende reis vol avontuur naar het prestigieuze Marine Biology Institute of California, een aquarium en revalidatiecentrum. Voor de zoektocht naar haar ouders roept het blauwe diepzeevisje de hulp in van drie van de meest gekke en intrigerende bewoners van het MBI: Hank, een chagrijnige octopus die zo glad is als een paling; Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatievaardigheden naar de vaantjes zijn; en Destiny, een bijziende walvishaai. Behendig navigeren Dory en haar vriendjes langs alle hoekjes en kantjes van het MBI. Zo ontdekken ze de magie en het geluk in hun vriendschappen en familie, maar ook in hun gebreken.

                                        VLAAMSE CAST
Sien Eggers (Dory), Stany Crets (Marlin), Geert Van Rampelberg (Hank), Karen Damen (Lot), Bent Van Looy (Bailey), An Lemmens (als zichzelf)...

Verder herkennen we ook de stemmen van Emma Bale, Linde Merckpoel, Gilles De Coster, Frank Hoelen, Stijn Cole, Tania Kloek, Chris Dusauchoit en nog vele anderen.


     RELEASEDATUM
woensdag 22 juni 2016

Web-form is not active.

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2021 22:32:35 Europe/Brussels +0100