banner-1

 

Secretly, a mermaid by heart.

 

Summertime! Op papier dan toch want de laatste dagen werden we letterlijk overspoeld door massaal veel regen. No fun! Of krijg je net als ik maar niet genoeg van water? In de badkamer hé, duh! Dan heb ik goed nieuws en nog beter: een leuke DIY voor je klaarstaan. En dat is nog niet alles. Heel de zomer lang, verschijnen er hier- op dit magische plekje, creatieve craft- projecten voor jong én oud.

Goed of slecht weer: let’s have fun!

 

NEMO ZEEP

Wat ik altijd het leukste vond aan de zomer, was onze vakantie aan zee. En met de komst van ‘Finding Dory’ in de bioscoop, kon ik niet anders dan (op de één of andere manier) aan zeep denken. Voeg daar de nodige portie glitter aan toe en je hebt als het ware een schat voor in je bad. Klaar voor een (te) coole zomer?

 

NEMO HAAI

Om tot bij de edelstenen te komen, moet je wel eerst voorbij 
de haaien geraken. Wie durft?

 

Wat heb je nodig?

- een kant en klaar zeeppakket 

- paar druppeltjes etherische olie

- glitter (zit ook al bij het pakket)

- schelpjes

- edelstenen, figuurtjes (alles om maar een wondere onderwaterwereld te creëren)

 

Ready? Set! Waterpret!

Dit DIY- project is echt niet moeilijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de instructies volgen op de verpakking. Omdat ik er altijd graag dingen aan toevoeg, om het geheel nog wat persoonlijker te maken- deed ik er een paar druppeltjes etherische olie bij (geur: sinaasappel, lekker fris). Ook kocht ik extra (véél) glitter en confetti om de boel wat meer op te vrolijken.

Strooi wat extra in je bad en je bent helemaal pool party proof!

 

Zelfs wanneer je dertig bent, is het fijn om terug te keren naar je kindertijd. Herinneringen ophalen: het simpelste trucje om instant vrolijk van te worden.

 

NEMO HAND

Foto's: Felicia van Ham

 

Don’t forget to dance with fairies. Ride a unicorn. Swim with mermaids.
Chase rainbows. Catch glitter.

Have a great summer!

Betaal veilig makkelijk en snel

27-02-2021 22:26:29 Europe/Brussels +0100