Let’s celebrate something today. Bake-it-yourself pinata cupcakes!

gepost op 16-08-2016 19:29 / DIY, Let's have fun!, Make magic

banner-1

 

This is where the fun stuff happens.

 

pinata4

Het leven loopt niet altijd zoals gepland, maar je kunt er wel elke dag het beste van proberen maken. Jezelf eens lekker verwennen maakt onderdeel uit van dat geniale plan. Ok ok, pinata cupcakes lossen misschien niet meteen je problemen op, maar het is een begin. Resultaat? Minder kopzorgen, alleen nog heel wat vingers om bij af te likken… Have fun!

pianata5

Bake- it- yourself!

Benodigdheden:

- muffin mix

- Klop-Klop van Dr. Oetker

- kleine verrassingen en confetti sprinkles

- cupcake vormpjes of bakplaat

- een lepel of mes

Hoe ga je te werk?

Eerlijk is (h)eerlijk. Ik heb niet altijd tijd en zin om alle ingrediënten van een dessert bij elkaar te zoeken. Het liefst maak ik muffins met een ‘zelfgemaakte prefab’ mix. Het enige wat je hier nog hoeft aan toe te voegen zijn eitjes, water en olie. Klaar! Resultaat? Altijd geslaagd!

Volg dus maar snel de instructies op de verpakking en plaats de bakplaat in de oven. Ondertussen heb je tijd zat voor het beslag. Geen botercrème pour moi, doe mij maar een iets luchtigere variant: slagschuim. Minder zwaar dan room (als in: je krijgt er meer van op) en nog eens lekker ook: double treat!

Pinata1

 

Today is the day: to add a little confetti.

 

pinata3

Laat de cupcakes eerst afkoelen. Daarna kan het feest pas echt beginnen! Met een lepel (of met behulp van een mes), haal je het binnenste van de muffin weg. Let wel op dat je de bodem niet raakt. Vul de gaten met kleine verrassingen of confetti (sprinkles). Ook leuk zijn deze dino’s. Schep hier het beslag overheen en maak het geheel mooi glad met de achterkant van je lepel. Nog wat extra confetti (yes pleassse), een kers… euh citroen op de taart en ta-dah!

 

Let’s celebrate today.

 

Sometimes all you need is faith, trust and a teaspoon of that magical, sprinkled dust.

So, who’s in?

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 22:32:33 Europe/Brussels +0200