LEGO vs. Playmobil

 

Lego en Playmobil; allebei het meest bekende speelgoed ter wereld. Deze concurrenten van elkaar komen uit Duitsland en Denemarken, twee buurlanden van elkaar. Allebei gaat het om modulair speelgoed waarbij toch al snel geldt; meer is beter en leuker. Wist je dat ze allebei al meer dan veertig jaar bestaan? Vaak wordt er een keuze gemaakt om het een of het ander te sparen.

Lees de blog

Gitaar getest

 

Nu er twee peuters in huis zijn willen ze graag allebei hetzelfde speelgoed. Als de een iets heeft, moet de ander dat ook hebben. Nu geef ik daar niet altijd aan toe, ze moeten ook leren samen te delen. Als de één dus een gitaar krijgt voor de verjaardag is die dan toch echt van die persoon. Daarom was ik erg blij toen we een tweede gitaar kregen. Dan kunnen ze er allebei tegelijkertijd mee spelen. Erg gezellig is dat, als ze dan naast elkaar op de bank zitten en maar wat op de snaren pingelen.

Lees de blog

Carnaval voor meisjes

Van zachte prinsessenjurken voor meisjes die weigeren ook maar iets anders aan te trekken tot aan wat stoerdere en originele outfits ook voor oudere kinderen.

Let's
no-hover

Carnaval voor mini's

Een paar dagen lekker gek doen, luide muziek, naar de optocht en niet te vergeten verkleden. Nu denk je misschien dat dat alleen leuk is voor oudere kinderen. Niet dus, ook baby’s kunnen prima verkleed meedoen aan dit feest. Voor onze dochter wordt dit natuurlijk haar prinses  Anna kostuum. Maar voor onze dreumes…

Let's
no-hover

Review: Smartmax

Een review van smartmax. Een magnetisch spel van grote en kleine staven en magnetische ballen.

Let's
no-hover

Betaal veilig makkelijk en snel

02-03-2021 18:41:54 Europe/Brussels +0100