Carnavalskledij baby

Handige baby kostuum tips

Je hebt je voorgenomen dat je baby ook de ‘pineut’ is en lekker vrolijk uitgedost mag worden. Maar waar begin je? Allereerst een paar handige tips.

  • Koop of maak een outfit die rustig twee / drie maten groter valt. Op die manier past het over de dikke winterjassen heen en hebben ze als ze ouder zijn er bij het binnenshuis verkleden ook nog plezier van.
  • Ruim zittende kleding is bovendien erg makkelijk voor onverwachte verschoningssessies. Om dit makkelijk te maken kan een jurk / onesie erg handig zijn. Dan zit je zo bij de luier.
  • Lekker zacht; gebruik lekkere zachte materialen zodat je baby er ook in rond kan kruipen of zich kan bewegen. Stugge stijve outfits met tierelantijntjes en accessoires zijn reden om hier aan te gaan plukken.

Opgepast, hier waakt een draak!

 

Vorig jaar hebben we met de carnaval gekozen voor een Nijntje pak. Deze had ik gekocht voor onze dochter, en omdat het stiekem best koud is. Zeker als je stil zit leek me dit wel slim. Nieuwsgierig naar de outfit van onze zoon dit jaar? Onze dochter is momenteel alleen maar geïnteresseerd in prinsessenjurken, waarvan we er al aardig wat hebben. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets voor onze zoon.

 

Voor zo’n kleine dreumes is dat niet altijd even makkelijk. Het liefste ga ik voor een onesie, dat zit gewoon lekker makkelijk en is ook na de carnaval leuk om te dragen. Daarom is het het draakje geworden. Past helemaal bij papa de ridder, grote zus de prinses en mama de jonkvrouwe. Goede reden ook voor peuter om te leren dat draken en monsters helemaal niet eng zijn!

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 21:48:24 Europe/Brussels +0100