De leukste carnavalskleding voor meisjes

Disney Princess

 

De ervaring leert dat dit toch wel de populairste kostuums zijn van jonge meisjes. Wie wil er nu niet de prinses zijn die ze zo adoreren. Of het nu Koningin Elsa Rapunzel of  Sofia het prinsesje is.

Sprookjesfiguren

 

Kinderen met een hoop fantasie zullen zich helemaal uitleven in één van hun favoriete sprookjesfiguren. Denk bijvoorbeeld aan een Heks elfje prinses roodkapje – Tulp – engel 

Studio 100

 

Ook Studio 100 is megapopulair bij de jongedames. Met deze kostuums van K3 regenboogjurkje –  Prinsessia Mega Mindy zal je dochter zeker heel erg blij worden.

Dieren

 

Heeft je kind het niet zo op met sprookjes, of ben je op zoek naar iets neutraals, overweeg dan eens een kostuum van Vlinder Bij – Paw Patrol.

Historisch

 

Als je origineel uit de hoek wilt komen dan zijn deze historische kostuums van Cleopatra piraat indiaan  echt een aanrader, dan weet je zeker dat je kind niet veel dezelfde tegen zal komen.

Cultureel

 

Tot slot deze culturele buitenlandse invloeden. Je krijgt van deze Spaanse flamencodanseres – Tsarina – Chinees bijna zin om een vakantie te boeken.


Voor onze dochter

Nieuwsgierig naar het kostuum dat we voor onze peuterdochter uitkozen? Of eigenlijk moet ik zeggen, dat ze zelf heeft uitgekozen. We hebben haar nog wel wat alternatieven laten zien maar ze was heel stellig, het moest en zou een prinsessenjurk worden. Daar was geen onderhandeling over mogelijk. Volgend jaar een nieuwe poging dus. Dus werd het de jurk van Sofia het prinsesje. Dit is momenteel één van haar favoriete prinsessen (naast Elsa en Assepoester). Heel erg leuk van Disney Junior dat ze ook speciaal voor de jongsten een prinses hebben bedacht. Ze is er dan ook heel erg blij mee en heeft hier de halve dag in rondgelopen nadat ze uit school kwam. Extra leuk is ook dat het konijn aan de jurk vastzit met klittenband.

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 14:37:27 Europe/Brussels +0100