De FUN top 10 van Lobke, Frauke en Kobe

1. Popcornmachine

Omdat wij altijd in the mood zijn voor een feestje en dan mag popcorn niet ontbreken! Slecht weer in de zomer? Dat laten wij niet aan ons hart komen. Een zakje popcorn, een zelfgemaakt dekentje en een lekker filmpje…gezellig samen zetelen was nog nooit zo leuk! Een tuinfeestje? Ook dan mag popcorn niet ontbreken. Of wat dachten jullie van een zelfgemaakte drive-in movie voor kindjes? Snij enkele grote kartonnen dozen tot auto’s, beschilder ze en zet een groot televisiescherm buiten! Naar de cinema gaan was nog nooit zo gezellig!

Lees Lobkes blog over popcorn als verjaardagstraktatie

Ontdek het popcornmachine

2. Funny glijbaan

Kobe en Frauke zijn 2 ongelooflijke waterratten! Een zwembad in de tuin en zo’n coole glijbaan als deze, meer hebben ze niet nodig om een zomerse namiddag in de tuin te beleven! Waarom op vakantie gaan naar verre bestemmingen als je de vakantie in je eigen tuin kan brengen en je eigen aquapark kan bouwen? 

 

 

Ontdek de glijbaan voor jouw waterpark

3. Roze naaimachine

Zo moeder, zo dochter! Wanneer mama achter haar naaimachine kruipt, heeft Frauke altijd zin om mee te doen. „Ikke ook naaien,” luidt het hier meermaals per week. Met enkele restjes stof, kan ik haar mee aan het werk zetten en krijgt ze het naaien met de paplepel in de mond gegeven, heerlijk toch?

 

Ontdek onze naaimachines voor kinderen

4. Super Sand Classic

Onze kindjes zijn dol op zand! Als het niet in de tuin is, dan zit het gegarandeerd in hun broek en schoenen, ik vind altijd en overal zand. Met dit Super Sand zouden we het plezier van zand in huis kunnen halen zonder de troep! Het droogt naar het schijnt niet uit en is ultrazacht en het is gemaakt van natuurlijke materialen. Echt iets voor ons!

Ontdek ons kleefzand

5. Mini moestuintjes

Kobe en Frauke vinden het dol om samen met hun papa in de moestuin te werken en daarna hun eigen gekweekte fruit en groentjes op te eten. Ze leren er niet alleen mee waar hun eten op hun bord vandaan komt, ze worden ook gestimuleerd om mee in de tuin te werken. Laat die worteltjes maar groeien!

Naar de moestuin

6. Circusartiesten

Circus wordt bij Kobe en Frauke met de paplepel in de mond gegeven met een vader die hen al van baby af aan stimuleert om te jongleren en circuskunstjes te doen. Met deze flowersticks en jongleerballen, kunnen ze zich een hele zomer amuseren, binnen én buiten.

Speelgoed voor circusartiesten

7. Step

Met 2 Frozen-fans in huis, staat zo’n Step garant voor uren speelplezier en zorgt hij bovendien voor extra lichaamsbeweging. Iets wat wij onze kinderen graag willen meegeven! Dankzij de 3 wielen is hij al geschikt voor de allerkleinsten, dus ons kleine meisje kan er al goed mee aan de slag!

Naar de steps

8. Waterbaan

Omdat onze twee kleine waterratten dol zijn op spelen met water en met deze baan hun eigen haven kunnen bouwen! Ze leren hoe water beweegt en ze kunnen er bovendien samen mee spelen, iets wat wij heel belangrijk vinden om mee te geven: samen spelen is samen delen :-). 

Ontdek de waterbaan

9. Kapla

 Omdat wij fan zijn van duurzaam en houten speelgoed en onze kleine bouwvakker het heerlijk vindt om te bouwen en te stapelen! Kapla zijn eigenlijk meer laatjes dan blokken, leuk constructiespeelgoed waar je echt mee kan bouwen. Kobe houdt het nog bij simpele torens en speelt er wel eens domino mee, maar de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zijn grote fan!

10. Schilderen met spons

Waarom? Slecht weer? Dat laten wij niet aan ons hart komen! Dan lassen we toch gewoon een knutselnamiddagje in. Met deze leuke hobbydoos kunnen we schilderen met spons en de mooiste knutselwerkjes samen maken! 

Ontdek de hobbydoos

Betaal veilig makkelijk en snel

03-03-2021 22:32:19 Europe/Brussels +0100