Funlab

Funlab Approved label

Funlab Approved! Wat is dat?

Het Funlab approved label, da's het kwaliteitslabel van Fun. Als je dit ziet, dan weet je zeker dat het product in kwestie uitvoerig getest én goedgekeurd werd door onze Funlabbers. De Funlabbers, die zijn onze vakjury. Die werd zorgvuldig samengesteld uit creatieve, diverse en Fun kids die heel goed weten wat ze willen. En zeg nu zelf, wie weet beter wat best is dan de ervaringsdeskundigen zelf?!

Ontdek de Funlab Approved selectie hier >

De eerste editie van ons Funlab zag er zo uit:

Op 27/08/2014 trok Professor FUN, samen met de uitverkoren FUNlabbers, de boot op. Dit bonte gezelschap genoot van een creatieve namiddag vol knutselpret, spannende verhalen, leuke belevenissen en pannenkoeken!

Funlab Foto's - de eerste editie

 Wil je de avonturen van Professor Fun en zijn Funlabbers op de voet volgen of wil je de volgende keer ook deelnemen? Hou onze Funlab Facebook dan zeker goed in de gaten!

FUNLAB zkt. FUNlabbers (m/v)!

FUNlab rekruteert! Ben jij een creatieve duizendpoot en zit je boordevol gekke ideeën om jouw leven en ook onze winkel een hogere FUNfactor te geven? Ben je bovendien tussen 6 en 12 jaar? Dan ben jij misschien wel de FUNlabber die we zoeken! Ontdek hier wat je moet doen om deel uit te maken van het FUNlab team!

Maar eerst, een woordje uitleg: wat is FUNlab?

FUNlab, da's ons labo waar groot en klein samen kunnen experimenteren. Het is onze geheime werkplaats, waar we experimenteren tot we de gekste ideeën tot leven zien komen!  Samen spelen, samen maken en gekke ideeën verzamelen om onze winkels om te vormen tot een plaats die pure FUN uitstraalt. Het laboratorium wordt bevolkt door een soort op zich: de FUN(ny) Crew van het FUNlab!

Meet... de FUN(ny) Crew van het FUNlab.

Ons FUNlab zou natuurlijk geen echt laboratorium zijn zonder professor Fun. Onder de deskundige begeleiding van onze professor, wordt jouw fantasie wakker geschud en aangewakkerd. (En wie weet, misschien ook wel die van je ouders… toch ook wel een beetje kleine kinderen in een groot lijf, toch?)  En dat allemaal op een supercoole locatie, je raadt het al; ons FUNlab!

Wil jij, gehuld in een echte labjas, professor Fun helpen met zijn volgende Fun experiment? Lees dan zeker verder, en ontdek of je in aanmerking komt! 

In de nabije toekomst wordt er eventjes niet geëxperimenteerd in het laboratorium van Professor Fun, maar hou zeker deze pagina in de gaten. Je kan ook fan worden van ons Funlab op Facebook - daar kan je de perikelen van Professor Fun en zijn funlabbers nauwgezet in de gaten houden. Zo blijf je ook op de hoogte als we opnieuw rekruteren!

Wie kan deelnemen? De FUNlabbers.

Wat kan je winnen? De FUN Wall Of Fame.

Om onze Professor FUN bij te staan zijn we op zoek naar 12 FUNlabbers. De FUNlabber die we zoeken:

  • is tussen 6 en 12 jaar oud
  • heeft een supergoed idee om de winkel 'FUNnier' te maken
  • is een creatieve duizendpoot
  • is niet bang van een creatief experimentje

Wie geselecteerd wordt voor het FUNlab wint:

  • een unieke plaats in het creatieve laboratorium van Professor FUN
  • een FUN geschenkcheque 
  • een supercool aandenken aan deze FUNdag en FUN ervaring

 

FUNlab rekruteert! 

FUNlab rekruteert!

 

FUNlab rekruteert! 

 

 
Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 21:51:45 Europe/Brussels +0200