Schmink een griezelige halloweenvampier.

  •  12-09
  •  Anaïs Allemeersch
  •  halloween,vampier,schminken

Een echte klassieker als het gaat om Halloween is de vampier. Een duister personage dat alleen ’s nachts naar buiten komt en in de duisternis allerlei enge dingen doet. Benieuwd hoe je een halloweenvampier schminkt? Dat is helemaal niet zo moeilijk!


#1. Creepy vampierenschmink

Een halloweenvampier schminken is zeker niet moeilijk als je hiervoor onze handige vampierkit gebruikt.

Hier zit alles in wat je nodig hebt om je kind om te toveren tot een enge vampier.

Witte, rode, zwarte en extra bloederige schmink. Kortom alles wat een vampierenhartje kan begeren.


#2. Wit vormt de basis


Breng vervolgens de witte schmink uit de kit aan met een sponsje over het hele gezicht. Laat wel een V vrij op het voorhoofd. Het onderste puntje van de V zit ongeveer net boven de bovenkant van de neus. Laat ook wat ruimte vrij bij de ogen.

#3. Bloeddoorlopen schaduwen


Maak de uitsparingen rondom de ogen rood. Zet ook een streep onder de jukbeenderen en langs de mond naar beneden. Dit geeft een bloeddoorlopen schaduw en creëert de illusie van een ingevallen gezicht.#4. Zwarte schmink maakt het af

Nu wordt het tijd om je vampier een afgewerkt gezicht te geven met zwarte schmink. De V op het voorhoofd wordt zwart, net zoals de lippen. Teken met zwarte schmink eerst de omlijning voor de vampiertanden, zodat deze wit blijven.

Het puntje van de rode lijn langs het jukbeen geef je een scherp zwart accent, zodat de wangen nog meer lijken in te vallen. De enge ogen van de vampier maak je nog enger door de wenkbrauwen zelf dik op het gezicht te schminken en het rood hier en daar te omlijnen. Schmink ook de neusgaten zwart voor een extra enge look.


#5. Nepbloed als finishing touch

Mag het wat bloederiger? Neem dan enkele bloedcapsules en dep er wat bloed mee op de geschminkte tanden en rondom de mond. [Extra leestip]: Zo word je op Halloween een bloeddorstige vampier!

Na de schminktips benieuwd geworden hoe je je kiddo volledig omtoverd in een bloeddorstige vampier? Lees dan zeker eens onze extra blogpost!


Voorraad van Schmink een griezelige ha... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

26-06-2019 22:23:09 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa