Halloween verkleden: de leukste verkleedkledij

Met de verkleedkledij van Fun wordt je Halloween feestje pas echt spannend...In deze outfits ben je de nachtmerrie van elke gastheer, wat voor één keer wel degelijk de bedoeling is. Hier vind je alles om tijdens dat griezelfeestje iedereen eens goed de stuipen op het lijf te jagen. Ga op zoek in onze verkleedkleding categorie of ga meteen naar alle kostuums!

 

Ga snel naar Halloween: Kostuums | Maskers Accessoires Verkleden volgens personage


Halloween kostuums

Wanneer je op 31 oktober een feestje gepland hebt moet je uiteraard verkleed gaan. Je kan kiezen om te gaan voor een subtiel accessoire of om er volledig voor te gaan met een volledig kostuum. In ons uitgebreid aanbod assortiment verkleedkledij vind je vast wel iets dat je aanspreekt. Kies dus je favoriete verkleedkledij en bestel online of in één van onze 30 winkels.

 

Alle kostuums

 

Populaire kostuums

Alle kostuums

 


Maskers

Een kostuum gevonden maar nog iets nodig voor de finishing touch? Als je geen grote fan bent van schmink dan is een masker een goede optie. Uiteindelijk is het ook gemakkelijker om een masker aan te doen in plaats van je volledig gezicht te moeten schminken. Bovendien kan je een masker gedurende de feestavond ook gemakkellijk afzetten. Iets wat bij make up uiteraard niet zomaar gaat.

Alle maskers

 


Accessoires

Hoe angstaanjagend maak jij 31 oktober? In onze categorie accessoires hebben we zeer veel leuke artikelen waarmee je mensen de stuipen op het lijf kan jagen. Van hoeden, pruiken, make up tot andere attributen. Een aanrader is ook het vals bloed. Met een beetje creativiteit maak je zo angstaanjagend overtuigende littekens/wonden waarvan iedereen kippenvel krijgt.

Alle Halloween accessoires

 

 


Bekijk ook


Verkleden volgens personage

Een bepaald personage in gedachten om je in te verkleden? Skelet, zombie, vampier, duivel of zelfs als pompoen, op 31 oktober is het allemaal mogelijk. Om je wat verder te helpen hebben we alle relevante producten per personage op 1 pagina geplaatst. Bij elk personage vind je ook nog een schmink tips. Zo ben je zeker op een geslaagde manier verkleed om naar je feestje te gaan.

duivel

Verkleden als duivel

Let's
no-hover
zombie

Verkleden als zombie

Let's
no-hover
Dracula

Verkleden als Dracula

Let's
no-hover
Pompoen

Verkleden als pompoen

Let's
no-hover

Alle personages


Relevante Halloween categorieën

 

Halloween feest

Bouw een echt griezelfeestje op 31 oktober 2017. Inspiratie, decoratie,... Bij Fun vind je alles voor je griezelfeest.

Halloween feest

Alles voor Halloween

Verkleedkledij, decoratie, activiteiten, inspiratie... Op deze pagina begint je zoektocht.

Alles voor Halloween

Decoratie

Verlichting of versiering nodig voor binnen of buiten? Dan moet je beslist een kijkje nemen bij onze decoratie.

Halloween decoratie

Activiteiten

De leukste activiteiten voor op 31 oktober. Zowel naar aanleiding van het feest als tijdens het griezelfeestje zelf.

Halloween activiteiten

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

Feestje Ofwa