De griezeligste halloweentrends van 2018!

  •  17-09
  •  Halloween,trends

Het is de nacht waarop de griezels ontwaken en door het duister sluipen. Zombies, enge clowns, skeletten en vampiers komen uit hun duistere kerkers, graven en doodskisten gekropen om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. En ze zitten echt overal: in de dierentuin, het pretpark, bij je in de straat… Vier jij Halloween en heb je nog geen idee welk kostuum je zal dragen? Deze 6 halloweentrends voor 2018 helpen je op weg om jezelf om te toveren tot een echte griezel.


#1. Kleurlenzen

Bij een halloweenoutfit zit het hem in de details. En die kleine details kun je ook toevoegen aan je ogen. Zelfs als je niet zo van verkleden houdt, kunnen bijvoorbeeld kleurlenzen in verschillende terreurkleuren anderen heel wat schrik aanjagen. Bij Fun hebben we nu zelfs kleurlenzen van drie maanden! Ideaal voor als je enkele halloweenfeestjes op de planning hebt staan!

Gebruik knalgele lenzen en doe net of je een alien bent of een weerwolf. Trek een nepbontje aan, zet een hoofdband met oortjes op en je bent klaar om te gaan.

Of een paar rode ogen? Dat combineer je met een witte schort met bloedspatten voor een échte zombielook. Tip: ben je doorgaans geen lenzendrager, oefen dan eerst een beetje met het aanbrengen van de contactlenzen. Wen je ogen ook langzaam aan de lenzen. Vooral in het begin kan het tranende oogjes opleveren. Eenmaal gewend kun jij de hele halloweennacht eng voor je uitstaren.#2. Griezelige gezichtstattoos

Je wil je gezicht omtoveren tot een eng skelet of zombie, maar je wil geen schmink of masker dragen? Dan zijn deze gezichtstattoos het helemaal voor jou. Elk velletje bevat enkele tattoos waarmee je je gezicht zo omtovert tot een of ander eng of minder eng personage. Het is heel gemakkelijk om aan te brengen. Je knipt de tattoos los, plaatst ze op een proper gezichtje en dan dep je met water erover heen. #3. Heden & verleden komen samen in steampunk

Steampunk is een nieuwe hype die steeds meer opkomt in halloweenkostuums. Het is een rare mengelmoes van door stoom aangedreven metalen machines, waaronder voertuigen, computers, rokkostuums en jurken gecombineerd met fantasie en science fiction elementen.

Het heeft iets weg van Mad Max qua sfeertje, maar er zit ook een tikkeltje Victoriaans Engeland in. Het zijn vreemde snuiters die steampunkers en toch klopt het. Steampunkers dragen vooral bombastische kostuums, hoge hoeden en elegante parapluutjes, gecombineerd met grote ronde lasbrillen, leren jassen en laarzen.Zelfs Venetiaanse maskers mogen met steampunkoutfits worden gecombineerd. Overigens kun je ook jeanskledij, legerkistjes en een metaalachtige opdruk op een t-shirt combineren met de steampunkaccessoires voor een hippe, vreemde halloweenlook. Zou je een feestje hebben in een oude fabrieksloods of bij een stoomtrein? Dan is deze stijl helemaal perfect.


#4. Horrorclowns


Vorig jaar werden we opgeschrikt door terreurclowns die overal hun gezicht vertoonden. Dit jaar zien we overal circusachtige horroclowntjes opduiken binnen de halloweentrends.

Je hoeft niet veel te doen om een crazy, enge, horrorclown te worden. Je hebt alleen een masker met pruik nodig. De maskers  passen over iedereens gezicht en hebben openingen voor de ogen. Een cool horrorclownspak met een circustouch maakt het helemaal af! Make-up is niet nodig: de maskers zijn al van een eng verfje voorzien. 

#5. Trick or Treat


Maar het aler-aller-allerleukste blijft natuurlijk het langs de deuren gaan voor snoepjes of anders gezegd: trick or treat! Hoe je dat het doet? Dat lees je hier!


#6. Halloween op zijn Mexicaans

Halloweentrends 2018 - Dia de los muertos

Waar Halloween het Keltische feest is waarbij de doden worden geëerd, eren de Mexicanen de doden op Día de Muertos. Dit feest wordt gevierd op 1 en 2 november en Halloween op 31 oktober. Daarom past het prima bij elkaar.

Naast het feit dat de doden op deze dagen allerlei offers krijgen voorgeschoteld, zien we veel kleurrijke versieren en doodskoppen in geel, groen en roze. Vooral de bijzondere schilderingen op de doodskoppen zijn prachtig en passen helemaal bij  de halloweentrends van 2018. Je kan deze aanbrengen met schmink, maar er zijn ook toffe halve maskers om te dragen. 


De halloweentrends voor 2018 zijn een beetje vreemd, griezelig, maar extreem tof en heel kleurrijk. Of je nu voor steampunk gaat of kiest voor het kleurrijke van Día de los Muertos, je komt altijd goed voor de dag. Zelfs als horrorclown of als je alleen je ogen vermomd met kleurlenzen. Happy Halloween!


halloween---halloweenideetjes
Gerelateerde producten

Voorraad van De griezeligste halloween... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

11-08-2020 20:51:20 Europe/Brussels +0200