Hatchimals Colleggtibles 12 Pack Carton - Serie 5

€ 29,99

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Hatchimals Colleggtibles 12 Pack Carton - Serie 5" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie
Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

Hatchimals Colleggtibles 12 Pack Carton - Serie 5

 • Glitterend eierdoos met 10 Hatchimals Colleggtibles Collectible Figurines in Egg en 2 exclusieve Clown Flapper Figures.
 • Fascinerende kleurverandering: zodra ze uit hun glinsterende, schelpvormige eieren zijn gekomen, veranderen de figuren van de Mermals en Clownflapper van kleur wanneer ze in warm water worden ondergedompeld!
 • Stapelbare eierdoos: met de blauwe doos in eierdoosvorm kunnen de Hatchimals mooi gepresenteerd en getransporteerd worden!
 • Deze eierdoos kan ook worden gestapeld met andere eierdozen.
 • Inhoud: 12 Hatchimals Colleggtibles, glinsterende eierdoos, 1 overzichtskaart voor groepen
Diep in de zee van Hatchtopia, is er een magische wereld vol met Mermals die hun kleur, clownvin en andere schattige wezens kunnen veranderen! Onder het glinsterende blauwe deksel van het "Eierdoosje" bevinden zich 10 eieren in schaalvorm en twee reeds uitgekomen clownvinnen!

De zeldzame clownvin is klaar om direct uit de eierdoos te zwemmen! Ondergedompeld in warm water, tonen ze hun magische kleurverandering! Om de mermals te laten uitkomen, houdt u het ei in uw handpalm en wrijft u het paarse hart totdat het roze wordt.

Druk de kom vervolgens voorzichtig naar beneden zodat deze open gaat. Bij "Mermal Magic" zijn er meer dan 80 nieuwe personages te ontdekken! Onder hen de Mermals (half Hatchimal, half Mermaid) en figuren uit Hatchtopia's Sunshine Surf, Mischief Marsh en Racing River! Met de praktische "eierdoos" kunnen de hatchimals worden gepresenteerd en opgeslagen. En gewoon overal om te spelen en te ruilen!

Specificaties
 • Sku 20436378
 • Ean code 0778988544051
 • Merk Spin Master
 • Personage Hatchimals
 • Leeftijd vanaf 3 jaar
 • Kleur Multicolor
 • Afmetingen 10,2 x 23,5 x 5,7 cm
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product

Voorraad van Hatchimals Colleggtibles ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

22-09-2020 18:36:48 Europe/Brussels +0200