Hatchimals - Pixies Riders Mo2 Wilder Wings

€ 19,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Hatchimals - Pixies Riders Mo2 / Wilder Wings

Ontdek Hatchimals Pixies Riders met nog grotere, opvallendere en mooiere vleugels. Er is een glitterstorm door Hatchtopia gewerveld en nu hebben de Hatchimals en Pixies Wilder Wings. De Wilder Wings Pixies Riders hebben allemaal grote glittervleugels met prachtige kleurrijke details. Je kunt ze versieren met gloednieuwe vleugelaccessoires. Deze wilde Pixies hebben een beweegbaar hoofd, beweegbare benen en een eigen bijpassende Glider, waar ze echt op kunnen zitten (8,9 cm hoog als Pixie op haar rijdier zit). Het uitpakken van Wilder Wings Pixies Riders is al een magische ervaring. Laat het hart uitkomen en kijk welke perfecte Pixie erin zit. Schuif vervolgens de verpakking uit de huls om een wereld van mode tevoorschijn te toveren. Ontdek je majestueuze Hatchimals Glider. Als je het spiegelcompartiment opent, tref je 16 vleugelaccessoires aan, beide vleugelparen, een displaystandaard en een exclusieve Hatchtopia Life-code die je kunt gebruiken in de gratis app (voor iOS- en Android-apparaten). Bevestig de vleugels en accessoires eenvoudig op je Pixie en Glider, en pas hun uiterlijk naar wens aan. Je kunt de accessoires van alle Wilder Wings Pixies Riders ook combineren. Als je je prachtige Pixie en Glider uit de doos hebt gehaald en van accessoires hebt voorzien, wordt de doos een speelset die uniek is voor jouw Pixies Riders-duo. Je kunt het hart ook omdraaien en gebruiken om je nieuwe vriendjes voor het modedecor neer te zetten. Wanneer je bent uitgespeeld, berg je alles op in de doos, zodat je je vriendjes overal mee naartoe kunt nemen. Er zijn vijf fantastische Wilder Wings Pixies Riders die je kunt verzamelen (afzonderlijk verkocht), waaronder een tweeling. Een van hen is heel zeldzaam. Voeg alle Wilder Wings Pixies Riders toe aan je verzameling en begin aan een wild avontuur.

Specificaties
  • Sku 20513489
  • Ean code 778988323854
  • Personage Hatchimals
  • Leeftijd vanaf 5 jaar
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Hatchimals - Pixies Riders Mo2 Wilder Wings
Hatchimals - Pixies Riders Mo2 Wilder Wings
€ 19,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Hatchimals - Pixies Riders Mo2 Wilder Wings
Hatchimals - Pixies Riders Mo2 Wilder Wings
€ 19,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Hatchimals - Pixies Rider... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

23-06-2021 01:01:58 Europe/Brussels +0200