Hot Wheels Stunt Builder Bin (1 van assortiment)

€ 39,99

Voorraad controleren of reserveren in een Fun winkel in de buurt?

Bekijk voorraad - reservatie
  • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Hot Wheels Stunt Builder Bin (1 van assortiment)

Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

Begin met het bouwen van je epische Track Builder-wereld met deze geweldige doos met een indrukwekkend aantal stuks. Perfect voor stunten met open einde en experimenteren en aanpassen.

Wordt geleverd met 10 voet spoor, connectoren, draagraket, Hot Wheels®-voertuig en een stuntdoos. Het draait allemaal om de gekke lusactie die je kunt maken! Het deksel en de bak zijn op een grote manier in het spel geïntegreerd! Het heeft 8 plaatsen om het spoor op het deksel aan te sluiten en de bodem van de bak heeft 2 ingebouwde emmerbakken plus een plaats om het spoor aan te sluiten. Verover de mega loop stunt, dubbele loop challenge of de loop 'n launch showdown - er zijn talloze variaties voor herconfigureerbaarheid en bevat een "Builder's Guide" om creativiteit te stimuleren.

Bij Track Builder draait alles om het experimenteren en ontwikkelen van vaardigheden die het oplossen van problemen stimuleren en de concurrentie een boost geven! De box is de ultieme opslagoplossing en is draagbaar! De set is ook compatibel met stenen met vakken op het deksel om alles op te bouwen wat je maar kunt bedenken! Veel van de items in de Multi Loop Box hebben meer dan één gebruik, zodat kinderen hun verbeeldingskracht - en hun sporen - kunnen laten groeien met een reeks bijna eindeloze configuraties.

Verbindt met andere sets en track. Verbeter je builds met huishoudelijke artikelen zoals rode bekers, papieren kokers, boeken en meer. Challenge Accepted ™! De ultieme oplossing voor opslag en belemmering op de Hot Wheels®-manier met 10 voet spoor! Talloze variaties voor herconfigureerbaarheid! Stimuleer het oplossen van problemen en daagt kinderen uit om te experimenteren.

De gekke lusactie wordt versterkt door het spoor op 8 plaatsen op het deksel aan te sluiten en de bodem van de bak heeft 2 ingebouwde scorebakken plus een plaats om het spoor, extra sets of componenten die de actie naar een heel nieuw niveau tillen. In de prullenbak zelf zitten 10 voet spoor, connectoren, draagraket en een Hot Wheels®-auto. Bouw en breid je Hot Wheels® Track Builder-wereld van stunts uit door het combineren van compatibele sets en track van Track Builder!

Specificaties
  • Sku 20424662
  • Ean code 00887961560657
  • Merk Hot Wheels
  • Kleur Blauw
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Hot Wheels Stunt Builder Bin (1 van assortiment)
Hot Wheels Stunt Builder Bin (1 van assortiment)
€ 39,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Hot Wheels Stunt Builder Bin (1 van assortiment)
Hot Wheels Stunt Builder Bin (1 van assortiment)
€ 39,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Hot Wheels Stunt Builder ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

10-08-2020 19:59:45 Europe/Brussels +0200