DIY ideetjes voor vaderdag

Stoere zeep

 

Een geschenkje voor vaderdag is moeilijk om origineel te houden. Wil je dit jaar liever geen kousen, das of scheerapparaat geven? Wat denk je van deze superleuke zeepdispensers? Spaar een fles van je papa's lievelingsdrank en plaats er een dispenser op van een oude zeepfles. Helemaal zelfgemaakt en met een persoonlijke touch.Voila!

 

Wie staat er nu niet bij zijn papa in het krijt voor alles wat hij doet? Maak een leuke krijttekening en neem er een selfie van. Druk hem af om hem bij je geschenkje steken.

Papa's Happy Jar

Een DIY bokaal vol met leuke hebbedingen voor je papa? Hieronder vind je een paar leuke ideetjes. Jij kent natuurlijk je papa het best, dus je weet wel wat hij in zijn bokaal voor vaderdag wil.

Meet your match, papa!

Is je papa een bbq kenner of houdt hij van kampvuurtjes in de tuin. Misschien kan je hem wel deze bokaal cadeau doen dan. Plak op de bovenkant de aanmaakkant van een luciferdoosje, het bokaaltje vul je met lucifers.

Let's
no-hover

Wie wint het potje?

Een dat met je papa? Scherp je minigolfskills maar aan, want met deze minigolf bokaal gaan jullie op date naar het minigolfparcours. Leg een stukje nepgras op de onderkant, vergeet het golfballetje, de notepad voor de scores en het potlood niet. En een snoepje voor de winnaar natuurlijk!

Let's
no-hover

Sparen geblazen

Heeft je papa altijd overal kleingeld rondslingeren? Maak dan een bokaaltje in de kleuren van zijn favoriete superheld. Heel handig voor als de ijsjeskar langskomt bijvoorbeeld.

Let's
no-hover

Verzorgde sloddervos

Laat je papa al zijn spulletjes rondslingeren in de badkamer? Deze bokaal zit vol leuke zeepjes, scheermesje en de kleine dingen die hij gebruikt om er altijd stralend uit te zien.

Let's
no-hover

Nog meer inspiratie

 

 

Betaal veilig makkelijk en snel

25-02-2021 18:04:06 Europe/Brussels +0100