6 fun DIY tips voor je tuinfeest

Tegenwoordig heb je helemaal geen party  planner meer nodig, je inspiratie haal je gewoon online en als je het zelf kan doen, waarom niet. De vvoldoening die je haalt uit zelf iets in elkaar steken is een deugd die meer en meer mensen hebben leren appreciëren. Dat is met tuinfeestjes helemaal niet anders. Ontdek hieronder wat je allemaal zelf kan maken voor je volgende feest in eigen tuin.

Kruiwagenkoelkast

 

Everybody freeze, voor de ster van je volgende tuinfeestje! Deze openluchtkoelkast bestaat uit een kruiwagen en een paar liters ijs. Je gasten kunnen zichzelf bedienen en hoeven daarvoor niet terug naar binnen, een goeie opener van elk tuinfeestje.

Fun in je glas

 

Mocktails uit de limonadetap, originele bekers, glazen, rietjes en ijsblokjes met een bloemetje, bessen of komkommer... Het oog wil ook wat, zeker als het over een zomers drankje gaat. Fun factor in je glas, is fun op je tuinfeestje. Versier je barzone met slingers en honingraten!
 

DIY citronella

Een feestelijke versie van de citronellakaars? Die maak je gewoon helemaal zelf! Vul een bokaaltje met water, limoen of citroenschijfjes, munt en rozemarijn. Bovenaan komt een drijfkaars. Voila, mooi en efficiënt.


 

Let's
no-hover

Party is de naam

Zet het feestbeest -letterlijk-  in de bloemetjes door zijn naam te maken in bloemenletters die je zelf maakt. De kartonnen letters vind je in onze winkels, opvullen met steekschuim, bloemetjes en liefde.


 

Let's
no-hover

Waterijsjes

Ook waterijsjes kan je natuurlijk helemaal zelf maken. Combineer vers fruit met je favoriete drankje en steek een paar uur in de vriezer. Een verfrissende snack die ook kan dienen als aperitief.


 

Let's
no-hover

Aan tafel

Maak je eigen feesttafel met een paar bierbakken of houten kratten, leg er een lange plank over. Zitten doen jullie dicht tegen het gras aan, op kussens en dekentjes. Picknick mét een tafel.


 

Let's
have fun

Betaal veilig makkelijk en snel

02-03-2021 18:27:31 Europe/Brussels +0100