Hot Wheels® City Shark Beach Battle Speelset

€ 39,99

Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Hot Wheels® City Shark Beach Battle Speelset" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie
Hot Wheels® City Shark Beach Battle Play Set

Bouw je eigen stad
Breng uren door met verhalen vertellen en fantasierijk spelen in een wereld van thematische sets waarmee je de Hot Wheels®-stad van je dromen bouwt. Loop over van zelfvertrouwen na je de dag gered hebt van griezelige wezens die door de straten kruipen!

Stimuleer de fantasie van kinderen wanneer een gigantische haai Hot Wheels® City aanvalt en de Hot Wheels® surfwedstrijd bedreigt! Kinderen lanceren hun auto om door de golf te zweven en zo de haaienbeet te ontwijken. Uh-oh, hij heeft de auto in zijn enorme kaken vast! Tijd om aan het redden te gaan en andere auto's te lanceren. Richt en maak de haai een kopje kleiner. Wanneer de haai wordt verslagen, stort de golf dramatisch achteruit en worden alle voertuigen bevrijd! Geweldige mogelijkheden en functies maken dit uitgebreid spel met strandthema perfect voor urenlange verhalen. Daal af en land in de tribunes om punten te scoren in de surfcompetitie! Elke set maakt rechtstreeks verbinding met andere Hot Wheels® City-sets met het nieuwe verbindingssysteem, nog steeds compatibel met de oranje tracks. Inclusief een launcher in de vorm van een tikihut en een Hot Wheels®-voertuig.

Ontgrendel verhalen
Red de Hot Wheels® City van de gigantische haai! Deze set spreekt tot hun verbeelding en moedigt hen aan verhalen te vertellen boordevol heroïsche actie. Lanceer een auto en drijf door de golf. Pas op voor de beet van de haai of word gevangen in zijn enorme kaken! Lanceer een andere auto om het gevangen voertuig te redden. Geef gas en rijd in op de haai om hem te verslaan!

Red Hot Wheels® City van de Giant Shark
Red vrienden en versla de haai of ga de leuke, op vaardigheden gebaseerde, uitdaging aan - surf op de golven en land in de tribunes om punten te scoren in de surfwedstrijd!

Verbind sets en maak een Hot Wheels® City
Deze set is het perfecte sluitstuk voor je geweldige Hot Wheels® City met een tikihut launcher, gigantische Shark, mechanische golf en tribune voor de surfwedstrijd en maakt direct verbinding met andere sets.

Wat zit er in de doos?
Kenmerken
• Enorme set met een strandthema en een dreigende haai die op auto's jaagt.
• Wakker de verbeelding en storytelling aan met de uitdaging om Hot Wheels® City te redden.
• Versla de haai door een auto te lanceren om in zijn kaken te slaan.
• Eenvoudig te resetten, zonder losse onderdelen en verbluffende prestaties!
• Bouw een Hot Wheels ™ City door andere City Play-sets met elkaar te verbinden. New City Play-sets zijn ook compatibel met oranje tracks en andere sets.
Specificaties
  • Sku 20429658
  • Ean code 0887961585926
  • Merk Hot Wheels
  • Leeftijd vanaf 5 jaar
  • Kleur Multicolor
  • Afmetingen 8,9 x 38,1 x 45,7 cm
Gerelateerde producten
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Bewaar dit product

Voorraad van Hot Wheels® City Shark B... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

25-09-2020 11:49:43 Europe/Brussels +0200