Leuke kerstcadeautjes voor 5 euro.

  •  04-12
  •  Cadeau
Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - 284

 

Een kerstdrink met de collega’s, een kinderfeestje, een gezellig feest met je grote familie … Het is altijd leuk om elkaar te verrassen met een cadeau. En dat hoeft zeker niet veel te kosten. Je vindt heel wat toffe geschenkjes onder de vijf euro. Kerst is dus niet per se een dure zaak!

 


Koop geen kat in een zak …

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Goudvis zeep

 

… maar wél een vis in een stukje zeep! Hoe meer de kids zich wassen, hoe sneller ze bij het speeltje kunnen! Psst: we hebben ook gelijkaardige bruisballen voor in bad of magische handdoekjes die groter worden wanneer je ze in het water legt. En dat allemaal voor minder dan 5 euro!

 

Altijd een lekker drankje mee!

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Drinkbeker veren

 

Een kerstcadeautje voor je collega? Met een plastic drinkbeker sla je de bal niet mis, zeker als het er eentje is met hippe veren erop! Ideaal om onderweg een lekker drankje mee te nemen. In de auto naar het werk, bijvoorbeeld. Zo komt hij of zij heerlijk goedgemutst aan op kantoor!

 

Handig toilettasje.

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Toilettas

 

Een toilettas komt altijd goed van pas: op reis, een weekendje weg, of zelfs standaard in je handtas. Deze toiletzak met een trendy unicorn erop is ideaal voor busy ladies en girly girls die er graag altijd op hun paasbest (of moeten we zeggen “kerstbest”?) uitzien!

 

Shots shots shots!


 

Dat tieners en jongeren graag af en toe eens drankspelletjes spelen, moeten we je vast niet vertellen. Maak van elke feestavond een shot feestje met dit spel. Vul het glas en draai aan de spinner om te bepalen wie het shotje moet opdrinken. Opgelet: drink met maten maar ook met mate! Dolle pret voor een miniprijsje!

 

Glamoureuze schaal.

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Juwelenschaal

 

Het leven is zoveel leuker als je er een beetje blingbling aan toevoegt! Dit schaaltje ademt echt 100% glamour uit. Het is het ideale cadeautje voor meisjes en ladies om hun juweeltjes en sieraden een passend plekje te geven.

 

Hier word je gewoon gelukkig van.


 

Deze cute miniversie van een Franse Bulldog knikt altijd JA. Je wordt er instant gelukkig van. Een tof geschenkje voor echte hondenlovers! Je kan dit hondje in je auto plaatsen zodat hij altijd met je mee beweegt.

 

Je ziet, leuke cadeautjes voor kerst hoeven heus niet veel geld te kosten. Het is het gebaar dat telt!


Extra cadeautips  Fun Belgium
Gerelateerde producten

Voorraad van Leuke kerstcadeautjes voo... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

10-05-2021 06:59:22 Europe/Brussels +0200