Leuke kerstcadeautjes voor 5 euro.

  •  04-12
  •  Cadeau
Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - 284

 

Een kerstdrink met de collega’s, een kinderfeestje, een gezellig feest met je grote familie … Het is altijd leuk om elkaar te verrassen met een cadeau. En dat hoeft zeker niet veel te kosten. Je vindt heel wat toffe geschenkjes onder de vijf euro. Kerst is dus niet per se een dure zaak!

 


Koop geen kat in een zak …

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Goudvis zeep

 

… maar wél een vis in een stukje zeep! Hoe meer de kids zich wassen, hoe sneller ze bij het speeltje kunnen! Psst: we hebben ook gelijkaardige bruisballen voor in bad of magische handdoekjes die groter worden wanneer je ze in het water legt. En dat allemaal voor minder dan 5 euro!

 

Altijd een lekker drankje mee!

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Drinkbeker veren

 

Een kerstcadeautje voor je collega? Met een plastic drinkbeker sla je de bal niet mis, zeker als het er eentje is met hippe veren erop! Ideaal om onderweg een lekker drankje mee te nemen. In de auto naar het werk, bijvoorbeeld. Zo komt hij of zij heerlijk goedgemutst aan op kantoor!

 

Handig toilettasje.

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Toilettas

 

Een toilettas komt altijd goed van pas: op reis, een weekendje weg, of zelfs standaard in je handtas. Deze toiletzak met een trendy unicorn erop is ideaal voor busy ladies en girly girls die er graag altijd op hun paasbest (of moeten we zeggen “kerstbest”?) uitzien!

 

Klaar voor actie!

Cadeautjes 5 euro - Fun Belgium - Filmpklapper

 

Dat kinderen veel fantasie hebben, moeten we je vast niet vertellen. Toneeltjes spelen en shows in elkaar boksen is het liefste wat ze doen. Deze filmklapper is dan ook het ideale attribuut hiervoor. Hiermee voelen de kiddo’s zich echte filmsterren. Dolle pret voor een miniprijsje!

 

Glamoureuze schaal.

Kerstcadeautjes 5 euro  - Fun Belgium - Juwelenschaal

 

Het leven is zoveel leuker als je er een beetje blingbling aan toevoegt! Dit schaaltje ademt echt 100% glamour uit. Het is het ideale cadeautje voor meisjes en ladies om hun juweeltjes en sieraden een passend plekje te geven.

 

Grote stunts, kleine prijs.

Cadeautje 5 euro - Fun Belgium - Fingerboard

 

Een fingerboard is een miniversie van een skateboard waarmee je allerlei grappige stunts kunt uithalen. Een tof geschenkje voor coole jongens! Dit starterspakket bevat alles wat je nodig hebt om te fingerboarden like a pro!

 

Je ziet, leuke cadeautjes voor kerst hoeven heus niet veel geld te kosten. Het is het gebaar dat telt!


Extra cadeautips  Fun Belgium

Voorraad van Leuke kerstcadeautjes voo... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

20-06-2019 09:41:49 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa