Superpapa’s verdienen een supercadeau voor kerst.

  •  04-12
  •  Cadeau
Creatieve kerstcadeaus papa - Fun Belgium - 284

 

Omdat je niet voor het zoveelste jaar op rij een saaie das, een paar sokken, een biermand, een voetbalticket of een cadeaubon onder de kerstboom wilt leggen, hebben wij enkele originele geschenktips voor papa’s opgelijst!

 


 

Superdad loading …

Creatieve kerstcadeaus papa - Fun Belgium - mok

 

Geraakt je papa ’s ochtends maar moeilijk uit zijn warme bed? Met deze originele thermische mok kan hij zijn batterijen opladen terwijl hij geniet van die eerste tas koffie van de dag. Héérlijk! Binnen de kortste keren kan hij er weer tegenaan als superpapa!

 
 

Orde op zaken aub!

Creatieve kerstcadeaus papa - Fun Belgium - prikbord

 

We hebben het ook maar “van horen zeggen”, maar sommige papa’s zouden echt chaotische sloddervossen zijn … Een prik- of krijtbord is daarom handig om allerlei zaken aan op te hangen of om to do’s op te noteren. Zo kunnen ze toch wat orde op zaken stellen. Bovendien is het een leuke eyecatcher in huis!

 

 

Voor avontuurlijke papa’s.

Creatieve kerstcadeaus papa - Fun Belgium - wereldkaart kurk
 

 

Verras jouw daddy cool met een mooie wereldkaart in kurk. Leuk om aan de muur te hangen en samen te mijmeren over mooie, verre reizen die jullie samen willen maken. Want papa’s mogen af en toe ook eens dromen, nietwaar?


Veel plezier tijdens je cadeautjesjacht voor papa! Psst: wij vinden het ook altijd een leuk idee om je kinderen een leuk knutselwerkje te laten maken dat bij het geschenkje kan ingepakt worden. Zo maak je hem extra gelukkig!


Extra cadeautips  Fun Belgium
Gerelateerde producten

Voorraad van Superpapa’s verdienen e... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

13-04-2021 21:08:23 Europe/Brussels +0200