L.O.L. Surprise! Dance Tots (1 van assortiment)

Special price € 10,39

Normale prijs: € 12,99

Je bespaart 20%

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

L.O.L. Surprise! Dance Tots (1 van assortiment)

Alle B.B.'s zijn klaar om te schitteren op de dansvloer. Ze staan te trappelen om hun moves te remixen en de ultieme Dance Dance Dance te creëren met hun sublieme stijlen. Iedereen danst mee met de B.B.s terwijl je dansmoves uitpakt en combineert zoals je zelf wilt. Stap de dansvloer op en ga helemaal los! Nu we de ultieme LOL Surprise-muziek hebben, hebben we ook de ultieme dansmoves nodig. Met deze serie kunnen fans dansmoves verzamelen en leren, ze vervolgens remixen om hun eigen choreografieën te creëren en danswedstrijden organiseren met hun vrienden en vriendinnen.

LOL Surprise Dance Dance Dance-poppen staan klaar om op te treden en hun dansmoves te laten zien in de ultieme LOL Surprise-danswedstrijd! Elke pop is inclusief 8 verrassingen, waaronder een blacklight en een eigen danskaart met een holografische illustratie die je een unieke dansmove laat zien. Help je poppen hun eigen unieke dansmove uit te pakken, zoals 'Wheels on the Coupe', 'Vogue it BB' of 'Runway Surprise' en laat ze dan schitteren op een echt ronddraaiende dansvloer, zodat je ze kunt zien bewegen! Bovendien kun je alle dansvloeren uit de Dance Dance Dance-serie aan elkaar koppelen en tegelijkertijd laten ronddraaien. Verzamel alle fantastische moves om je eigen choreografieën samen te stellen! Schijn het inbegrepen blacklight op je pop om verrassingen te laten oplichten!

Verzamel alle 12 de LOL Surprise Dance Dance Dance-poppen en organiseer de grootste danswedstrijd van het hele universum! Creëer en remix je eigen choreografieën nadat je de speciale dansmove van elke pop hebt uitgepakt! Pak jij een personage uit met een traditionele move of een moderne? Of ontdek een M.C. die de leiding heeft tijdens de danswedstrijd van de B.B.s.

 • PAK 8 verrassingen UIT met de LOL Surprise Dance Dance Dance-poppen, inclusief blacklight om extra verrassingen te laten oplichten!
 • UNIEKE DANSMOVE: elke pop heeft haar eigen danskaart bij zich met een echt bewegende, holografische illustratie die je een unieke dansmove laat zien. Help je poppen hun eigen unieke dansmoves uit te pakken, zoals 'Wheels on the Coupe', 'Vogue it BB' of 'Runway Surprise'
 • RONDDRAAIENDE DANSVLOER: pronk met de moves van je pop op een dansvloer die echt kan ronddraaien! Bovendien kun je alle dansvloeren uit de Dance Dance Dance-serie aan elkaar koppelen en tegelijkertijd laten ronddraaien
 • VERZAMEL ZE ALLEMAAL EN MAAK EEN REMIX: verzamel alle 12 de LOL Surprise Dance Dance Dance-poppen en organiseer de grootste danswedstrijd van het hele universum! Creëer en remix je eigen supergave choreografieën nadat je de speciale dansmove van elke pop hebt uitgepakt!
 • Pak jij een personage uit met een traditionele move of een moderne? Of ontdek een M.C. die de leiding heeft tijdens de danswedstrijd van de B.B.s
Specificaties
 • Sku 20510590
 • Ean code 0035051572916
 • Merk LOL Surprise!
 • Leeftijd vanaf 3 jaar
 • Leeftijd tot 9 jaar
 • Kleur Multicolor
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? L.O.L. Surprise! Dance Tots (1 van assortiment)
L.O.L. Surprise! Dance Tots (1 van assortiment)

Special price € 10,39

Normale prijs: € 12,99

Je bespaart 20%

Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? L.O.L. Surprise! Dance Tots (1 van assortiment)
L.O.L. Surprise! Dance Tots (1 van assortiment)

Special price € 10,39

Normale prijs: € 12,99

Je bespaart 20%

Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van L.O.L. Surprise! Dance To... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

23-06-2021 01:23:41 Europe/Brussels +0200