L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2 (1 van assortiment)

€ 13,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Opgelet:

Sommige van onze artikelen hebben 1 barcode voor verschillende kleuren, hierdoor kunnen wij niet garanderen welke kleur je zal ontvangen. Momenteel ben je er zo eentje aan het bekijken. Maakt het je niet zoveel uit wat de kleur is, laat je dan zeker verrassen langs deze weg door ons online team! Heb je liever een bepaalde kleur, dan kan je steeds terecht in onze winkels.

L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2 (1 van assortiment)

Pak 8 verrassingen uit en het perfecte cadeau of de perfecte partygift voor elke gelegenheid met L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2! Elke pop is al heel mooi ingepakt in een geometrische cadeauverpakking met een strik en label. Pak haar uit om een übercoole, modieuze pop te onthullen met glitter- en glansdetails. Elk gloednieuw personage is geïnspireerd op een sterrenbeeld, van haar mode tot haar accessoires. Ontdek jij de pop met jouw sterrenbeeld? Geef je pop een flesje of stop haar in bad voor een waterverrassing, inclusief kleurverandering. Elke pop is inclusief accessoires met sterrenbeeldthema en een feesthoedje voor je pop. 8 verrassingen: (1) geheim bericht; (2) feesthoedje; (3) flesje; (4-5) accessoires; (6) mode; (7) schoenen; (8) L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2-pop. Verzamel ze alle 12.

 • SURPRISE-POP: pak het perfecte cadeau en 8 verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2, inclusief een schattige pop van 7,6 cm met glitteren glansdetails
 • WAT IS JOUW STERRENBEELD: elke pop van serie 2 is een nieuwe, übercoole pop met opvallende accessoires en een nieuw thema. De look van elke pop is geïnspireerd op een sterrenbeeld en wordt gekenmerkt door glitteren glansdetails. Ontdek jij de pop met jouw sterrenbeeld?
 • VERPAKKING OM CADEAU TE DOEN: elke unieke, geometrische verpakking is al mooi ingepakt met een strik erbovenop. Perfect als cadeau of als glinsterende partygift
 • WATERVERRASSING: geef je pop een flesje of stop haar in bad voor een waterverrassing, inclusief kleurverandering
 • PAK ACCESSORIES UIT: inclusief accessoires met sterrenbeeldthema en een feesthoedje voor je pop
 • VERZAMEL ZE ALLEMAAL! Verzamel 12 nieuwe personages, elk met 8 verrassingen: (1) geheim bericht; (2) feesthoedje; (3) flesje; (4-5) accessoires; (6) mode; (7) schoenen; (8) L.O.L. Surprise! Present Surprise-pop
Specificaties
 • Sku 20510589
 • Ean code 0035051572824
 • Merk LOL Surprise!
 • Leeftijd vanaf 3 jaar
 • Leeftijd tot 8 jaar
 • Kleur Multicolor
 • Inbegrepen 1) geheim bericht; (2) feesthoedje; (3) flesje; (4-5) accessoires; (6) mode; (7) schoenen; (8) L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2-pop. Verzamel ze alle 12.
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2 (1 van assortiment)
L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2 (1 van assortiment)
€ 13,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2 (1 van assortiment)
L.O.L. Surprise! Present Surprise Serie 2 (1 van assortiment)
€ 13,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van L.O.L. Surprise! Present ... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

12-06-2021 22:53:11 Europe/Brussels +0200