MASTERS & EXPERTS

Voor sommige dingen in het leven kan je wel een expert gebruiken, want als je iets niet begrijpt, is de fun er snel vanaf. Heb je ook een vraag waar alleen een expert kan op antwoorden? Vul dan ons vragenformulier in!

FUNMASTERS

Wie deel uitmaakt van het Fun team, wordt al snel een meester in alles wat Fun is. We zijn ook steeds op zoek naar nieuwe Fun Masters om ons team te versterken, dus neem gerust een kijkje tussen onze vacatures.

Veelgestelde vragen over buiten spelen

Voor zwembadexperts

Wie een zwembad in de tuin heeft, die weet dat er veel komt bij kijken. Wij zetten onze kennis op een rij om je te helpen bij het onderhoud, ingraven en de keuze van je zwembad.

Let's
play
trampoline kiezen

Kies de juiste trampoline

Rond, rechthoekig, grootte, inground, opbouw... Er zijn zoveel opties bij het kiezen van een trampoline. We helpen je met enkele tips en zaken waar je op moet letten bij de keuze van een trampoline.

Let's
play
trampoline ingraven

Trampoline ingraven

Het vergt best wel wat kennis en kunde om een trampoline in te graven. We leggen je met veel plezier stap voor stap uit hoe je het best een trampoline ingraaft. Ontdek het hier.

Let's
play
trampoline beschermen

Trampoline beschermen

Een trampoline is duurzaam speelgoed waar je, indien je er goed zorgen voor draagt, nog heel veel zomers plezier kan mee beleven. Bescherm je trampoline voor slecht weer en andere niet-zomerse omstandigheden.

Let's
play

Kies de juiste fiets

Tijd voor een nieuwe tweewieler? Vergelijk de loopwagen, driewieler, loopfiets en kinderfiets. Ontdek de verschillen tussen de tweewielertjes en kies de meest geschikte fiets.

Let's
play

Plezant, zo'n loopfietsje

Alleen een echte expert of ervaringsdeskundige kent het verschil tussen al die verschillende soorten tweewielers. Maar wat is het nut van zo'n loopfietsje? Ontdek de voordelen van deze bijzondere fiets.

Let's
play
Leren fietsen

Leren fietsen

Ga van start met de juiste fiets, wees geduldig en andere raad. Onze tips om te leren fietsen, een mijlpaaltje in het leven van kinderen, vind je hier.

Let's
play
go-cart kopen

Kies de juiste go-cart

In de buitenlucht lekker trappen, racen en rijden. Laat je kinderen volop genieten van de go-cart. Maar hoe kies je nu het juiste exemplaar? Ontdek het hier

Let's
play

Betaal veilig makkelijk en snel

05-03-2021 14:58:24 Europe/Brussels +0100