Bruder 03624 Mb Arocs Truck Met Container En Schaeff Hr16

1 foto
€ 49,99

Voorraad controleren of reserveren in een Fun winkel in de buurt?

Bekijk winkelvoorraad

Wil je eenmalig een e-mail ontvangen wanneer dit product weer in voorraad is?

Hou er rekening mee dat het mogelijk is dat een product niet altijd terug op voorraad komt

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Bruder 03624 Mb Arocs Truck Met Container En Schaeff Hr16" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie
Kracht, duurzaamheid en efficiëntie vormen vaak cruciale elementen op een werkdag op wegen en bouwplaatsen. Daarom is de nieuwe Mercedes-Benz Arcos speciaal voor deze behoeften ontwikkeld. Het ontwerp is ook aangepast aan deze technische kenmerken. Met dit model hebben we het ontwerp overgenomen, intensief gericht op de duurzaamheid die kenmerkend is voor Brooder-producten en de cabine uitgerust met openslaande deuren om Brooder-figuren toegang tot het voertuig te geven. De transportcontainer heeft aan het einde twee draaibare scharnierende deuren en kan aan de achterzijde worden neergelaten en weer worden opgepakt door de grijparm. Wanneer de container op de vloer staat en de deuren open zijn, kunnen de kleinere Brooder-voertuigen zelfs in de container rijden en vervolgens door de containertruck worden vervoerd. Deze mogelijkheid wordt in de praktijk heel vaak gebruikt op bouwplaatsen en kleine bouwers kunnen deze flexibele mogelijkheden in de kinderkamer opnieuw creëren. De populaire minigraafmachine is inbegrepen in deze geweldige combinatie. Gemaakt in Duitsland; Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen zoals ABS; schaal 1: 16 Cabineramen Gemaakt van transparant en onbreekbaar kunststof, inklapbare buitenspiegel, deuren kunnen worden geopend De container kan worden neergelaten en van achteren worden afgezet Twee draaibare scharnierende deuren op de container Compatibel met licht- en geluidsmodule om het plezier te vergroten (item 02801 en 02802 - niet inbegrepen)
Specificaties
  • Sku 20452651
  • Ean code 4001702036249
  • Merk Bruder
  • Leeftijd vanaf 4 jaar
  • Kleur Multicolor
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Voorraad van Bruder 03624 Mb Arocs Tru... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

09-08-2020 00:52:27 Europe/Brussels +0200