Starlink

starlink battle for atlas

Starlink: Battle for Atlas

In Starlink: Battle for Atlas, ben je onderdeel van een groep van heldhaftige Interstellar-piloten, die het sterrensysteem van Atlas proberen te bevrijden van Grax en het vergeten legioen, een slechte robotgroep.

Starlink: Battle for Atlas biedt een nieuwe gameplay-ervaring: wanneer je wilt spelen, bouw je je eigen modulaire Sterrenschip, plaats je die op je controller en neem je deel aan epische ruimtegevechten. Breid je schip uit met verschillende onderdelen en zie het resultaat ook daadwerkelijk in-game.

Monteer je schip, kies je piloten, Sterrenschepen en wapens en versla de vijand op jouw manier. 

Alles van Starlink

Mix en match, rompen, vleugels, en wapens en rust je Sterrenschip zo goed mogelijk uit. Veranderingen die je op je fysieke schip doorvoert, worden ook meteen doorgevoerd in de game.

Ontdek het hele ruimtestelsel

Reis naadloos door de exotische alienwerelden van het sterrensysteem van Atlas. Iedere planeet heeft een eigen identiteit, ecosysteem en wezens. Wees voorzichtig, want de ruimte is een gevaarlijke omgeving en heeft veel uitdagende situaties. De wereld verandert afhankelijk van jouw acties en beslissingen. Alles wat je doet heeft een impact op jouw avontuur en vijanden nemen zo het sterrensysteem over als je ze niet tegenhoudt. 

Creatieve gevechten

Creeër je eigen speelstijl. Experimenteer met verschillende piloten, wapentypes, en statuseffecten, ontdek de speelstijl die bij jou past en versla je vijanden om dodelijke uitdagingen te overwinnen.

3 Artikel(en)

3 producten
 • PS4 Starlink Starter Pack

  € 24,99

 • Nintendo Switch Starlink Starter Pack

  € 39,99

  Meer info

 • Xbox One Starlink Starter Pack

  € 15

  Meer info

3 Artikel(en)

Betaal veilig makkelijk en snel

05-08-2021 01:19:25 Europe/Brussels +0200