Nerf Elite 2.0 Echo CS 10

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad >
  • Gratis verzending Info over leveringsvoorwaarden
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Nerf Elite 2.0 Echo CS 10

Maak je klaar voor de strijd met Nerf Elite 2.0-blasters en hun ingebouwde aanpassingsmogelijkheden om ze te upgraden en de bovenhand te halen tijdens Nerf-gevechten. Leg een voorraad Elite 2.0-blasters aan om je spelstrategie te optimaliseren en bij alle missies en gevechten je spelstrategie, tactische prestaties en flexibiliteit in te zetten! De Nerf Elite 2.0 Echo CS-10-blaster heeft een afneembare schoudersteun en loopverlenger om de blaster op verschillende manieren aan te passen. Op de 4 tactische rails kun je andere gevechtsaccessoires toevoegen (niet inbegrepen). De blaster heeft een magazijn voor 10 darts zodat je opeenvolgend een tiental darts kunt afvuren. Je kunt 1 dart per keer schieten of met de pompactie een spervuur van 10 darts op je tegenstanders loslaten. De set bevat 24 officiële Nerf-darts. Je kunt er 10 in het magazijn laden en de rest bijhouden als reserve. Schiet darts tot 27 meter ver. Werkt zonder batterijen. Oogbescherming is aanbevolen (niet inbegrepen).

Specificaties
  • Sku 20496018
  • Ean code 5010993729173
  • Merk Nerf
  • Leeftijd vanaf 8 jaar
  • Thema Nerf Elite 2.0
Beoordelingen (12)

Beoordelingen (12)

Ja
Jouw score voor dit product: 5/5
door Shaff op 11-11-2020
Vol spanning aan het wachten voor de Nerf Elite 2.0 Echo C10. Eenmaal aangekomen direct uitgepakt. Wat is de gun groot!! Mijn zoon van 7 keek zijn ogen uit. Ik had wat meer moeite. Ik begreep het eerst niet, tot ik de beschrijving 3 keer had bestudeerd. De voorkant kan eraf en de achterkant ook.
Soms gaat het best wel stroef en moeilijk, maar na een paar dagen hadden we wel door hoe en wat. Goed opletten bij het magazijn, er staat een richtingpijltje, deze mocht echt wel wat duidelijker. Want als je het verkeerd erin doet, dan zit alles vast, en raken de pijltjes beschadigd.
Er zitten genoeg schietpijltjes bij(24 stuks). In het magazijn gaan er 10 per keer in. En zoveel mogelijk in één beweging schuiven om te laden anders lijkt het ook vast te zitten. Dat vinden wij persoonlijk wel vervelend. Het zit best vaak vast. Maar ja, Mijn zoontje blijft super enthousiast en speelt er dagelijks mee. Dat ding schiet behoorlijk ver, niet de 27m die vermeld staat. Maar komt wel in de buurt. De gun heeft een echte blauwe jongenskleur gemixt met oranje. Zeer leuk speelgoed. Mijn zoontje heeft het 2 keer laten vallen en het is nog helemaal heel. Dus zeker goed en stevig!
Coole, grote Nerf
Jouw score voor dit product: 5/5
door RJVA11 op 08-11-2020
Wat een grote Nerf. Bij het uitpakken was dat het eerste wat opviel. Door de verschillende onderdelen uit elkaar te halen, kun je er telkens een ander geweer van maken. Het doorladen van de pijltjes gaat soms wat moeilijk, de schuif blijft soms wat hangen. Het geweer schiet zo’n 23 meter ver. Er passen 10 pijltjes in het magazijn, die je snel achter elkaar aan kunt afschieten. Dat is wel de mooiste functie van deze Nerf.
Lees de overige beoordelingen
Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Je wilt 'em? Nerf Elite 2.0 Echo CS 10
Nerf Elite 2.0 Echo CS 10
€ 54,99
Bekijk winkelvoorraad
Je wilt 'em? Nerf Elite 2.0 Echo CS 10
Nerf Elite 2.0 Echo CS 10
€ 54,99
Bekijk winkelvoorraad

Voorraad van Nerf Elite 2.0 Echo CS 10... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

16-09-2021 23:28:26 Europe/Brussels +0200