€ 124,99

Voorraad controleren van een Fun winkel in je buurt?

Bekijk winkelvoorraad

Breng me op de hoogte

Woeps! Je bent niet de enige die een "Nerf N-Strike Elite Titan" in huis wil halen…

Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.

E-mailadres *

 • 30 dagen bedenktijd met Funcard, 14 dagen zonder Gratis retourneren in onze winkels

Vragen over verzending

Naar welke landen verzenden we?

We verzenden in de volledige Benelux.
Opgelet: Vuurwerk kan niet verzonden worden en dient telkens afgehaald te worden

De levertijd is verstreken, maar mijn bestelling is nog niet verzonden.

Bij meerdere artikelen in één bestelling doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Wat is de levertermijn?

Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen één à twee werkdagen bij u thuis.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

- De verzendkosten bij bestellingen met een aankoopbedrag vanaf 50 euro zijn gratis, op voorwaarde dat deze bestelling in één keer verzonden kan worden.

- Bij de afhaling van een bestelling in één van onze Fun winkels hoeft u geen verzendingskosten te betalen.

- Bij bestellingen onder de 50 euro betaalt u 2,99 euro.

- *Voor bestellingen van tuinmeubelen onder de 999 euro wordt standaard een transportkost van 40 euro aangerekend.

- **Vanaf 999 euro (netto aankoopbedrag) is de thuislevering van tuinmeubelen gratis.

- ***Bij sommige artikelen zoals ligbedden, kussenboxen en losse tuinstoelen wordt deze kost eveneens aangerekend. Dit komt omdat wij verkiezen deze artikelen via een speciale zending te versturen om zo mogelijke schade te beperken/vermijden. Indien u deze kost wil vermijden, kan u de bestelling steeds afhalen in een van onze winkels.

Hoe gebeurt de levering van meerdere artikelen?

Wanneer u meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in 1x bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Via track & trace kan u de bestelling volgen.

Kan ik mijn leveringsdatum en leveringstijdstip bepalen?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Kan er op zaterdag of zondag geleverd worden?

Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar. We werken er momenteel hard aan.

Wat als ik niet thuis ben bij levering?

Indien u niet thuis bent bij levering, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur. Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Productinformatie

Nerf N-Strike Elite Titan

Neem het op tegen doelen met de kracht en de grootte van een reus met Nerf Elite Titan CS-50 speelgoedblaster! Deze kolossale blaster is volledig gemotoriseerd voor snelvuur schieten en beschikt over een enorme trommel van 50 pijlen om een ​​enorme storm van 50 pijlen los te laten. Het bevat 50 officiële Nerf Elite-darts, genoeg om de trommel volledig te laden. Zet de motor aan en haal de trekker over om het speelveld te bestrooien met een stortvloed van pijlen. Het vat draait terwijl de blaster zijn pijlen loslaat om tegenstanders op zoek te laten naar dekking. Gebruik de meegeleverde schouderriem om de blaster mee te nemen in de strijd. De blaster is compatibel met de meeste Nerf Elite dart-clips. Batterijen vereist (niet inbegrepen). Clip en extra pijltjes niet inbegrepen.

Nerf en alle bijbehorende eigenschappen zijn handelsmerken van Hasbro.

 • Inclusief: blaster, 50-darttrommel, 50 darts, riem en instructies.
 • VOLLEDIG GEMOTORISEERD MET 50-DART DRUM: vuur een enorme, snelvuurstorm van 50 darts af met deze volledig gemotoriseerde blaster die een enorme 50-dart-drum bevat (batterijen vereist, niet inbegrepen)
 • OMVAT 50 DARTS: de Nerf Elite Titan CS-50 speelgoedblaster wordt geleverd met 50 officiële Nerf Elite darts, genoeg om de 50-darttrommel van de blaster volledig te laden
 • SPINNENDE VAT EN SCHOUDERBAND: De blaster heeft een loop die draait en wordt geleverd met een schouderriem om deze kolos in de strijd te dragen
 • OFFICIËLE NERF ELITE DARTS: Officiële Nerf Elite darts zijn ontworpen voor afstand, getest en goedgekeurd voor prestaties en kwaliteit, en gemaakt van schuim met flexibele, holle uiteinden
 • Vanaf 8 jaar
 • Schiet tot 27 meter ver
 • VOORZICHTIG: Richt niet op ogen of gezicht. LETSEL VOORKOMEN: Alleen gebruiken met officiële NERF-pijlen. Andere darts voldoen mogelijk niet aan de veiligheidsnormen. Wijzig geen darts of dartblaster.
 • WAARSCHUWING: VERSTIKKINGSGEVAAR - Er kunnen kleine onderdelen worden gegenereerd. Niet voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 • Vereist 4x 1,5 V D alkalinebatterijen (niet inbegrepen).
Specificaties
 • Sku 20469049
 • Ean code 5010993574148
 • Merk Nerf
 • Leeftijd vanaf 8 jaar
 • Leeftijd tot 16 jaar
Beoordelingen (0)

Beoordelingen (0)

Vragen
Hier ook interesse in?

Anderen kochten ook

Voorraad van Nerf N-Strike Elite Titan... in onze winkels in je buurt

De winkelvoorraad is enkel een indicatie van de beschikbaarheid van een product.

Betaal veilig makkelijk en snel

19-04-2021 16:33:22 Europe/Brussels +0200