Nieuw bij Fun

  

DE LEGO® FILM 2™

Bereid je voor op nog steenachtigere avonturen met De Speciale Meesterbouwer Emmet Brickowski en zijn beste vrienden in DE LEGO® FILM 2™, in 2019 te zien in de bioscoop. Met de nieuwe sets, die gebaseerd zijn op de film, beleven jij en je kinderen een fantastische bouwreis naar waar geen bouwsteen ooit eerder is geweest!

Ontdek de LEGO bouwdozenFortnite verzamelfiguren

Je favoriete Fortnite-skins zijn van het scherm en recht in je handen gesprongen! Elke leuke, beweegbare figuur heeft verwisselbare wapens, accessoires en back bling.

Ontdek de Fortnite figuren

Fortnite monopoly

In deze spannende Fortnite-editie van de Monopoly-game claimen spelers locaties, vechten ze met tegenstanders en vermijden ze de Storm om te overleven!

Ontdek Fortnite Monopoly

Fortnite kostuums

Fortnite skins beperken zich niet langer tot jouw game. Kruip in de huid van je favoriete Battle Royale helden! Verkleed je als de bliksem in the Black Knight, Skull Trooper en Brite Bomber.

Ontdek Fortnite verkleedkledij

Nerf 2019 blasters

Laad en vuur snel met de Rukkus ICS-8-blaster! Of klap het handvat omhoog om de loop van de AccuStrike Mega Bulldog automatisch in te trekken en het vizier te laten zakken.

Ontdek Nerf blasters

L.O.L. Surprise! huis

Met dit prachtige L.O.L.'s Surprise House hebben je figuurtjes eindelijk een mooi en gezellig huis. Eens het in elkaar steekt, laat je de verhuiswagen. Extra leuk om te zien welke meubeltjes jij gekregen hebt.

Ontdek het LOL huis

Super Mario Bros. U Deluxe

Ren, spring en stamp door 164 zijwaarts scrollende 2D-levels in traditionele Super Mario-stijl met New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch. Bevat ook New Super Luigi U!

Ontdek Super Mario Bros.

Hoe tem je een draak 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos.

Reis door de lucht en beleef het epische avontuur van How to Train Your Dragon met ons Tandloos speelgoed bij Fun.

Ontdek 'Hoe tem je een draak'

hoe tem je een draak 3

PAW Patrol

Verzamel alle PAW Patrol Mighty Pups knuffels. Met realistische details komt jouw geliefde personage tot leven! En daarbovenop zijn de allernieuwste Ultimate Rescue themavoertuigen binnengereden bij Fun.

Ontdek PAW Patrol

Hatchimals: Mermal Magic

Er is een onderwaterwereld ontdekt in Hatchtopia! Maak kennis met de Hatchimals CollEGGtibles Mermal Magic uit seizoen 5 en ontdek kleur veranderende Mermals, Clownfishes en meer magische wezens.

Ontdek Mermal Magic

Pokémon Team Up

MEER DAN 180 KAARTEN! Waaronder 6 gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX. Stel een geweldig deck samen uit de vele krachtige kaarten in de Sun & Moon-Team Up-uitbreiding.

Ontdek Pokémon Team Up

Bananas verzamelfiguren

Deze schattige, lekker geurende diertjes zitten verstopt in een kleurrijke banaan. Pel hem open en ontdek de leuke verrassingen die op je wachten. Verzamel ze allemaal en vervolledig de Bananas familie.

Ontdek de Bananas

Poopsie

Maak magische eenhoornpoep (slijm) met Poopsie Slime Surprise!™. Met een beetje eenhoornmagie en -sprankels kun je eenhoornpoep aanpassen en meerdere keren transformeren!

Ontdek Poopsie

Luvabella

Deze interactieve babypop zit vol met verrassingen. Het is net alsof je een echte baby verzorgt en opvoedt. Leer ze praten, vorm haar persoonlijkheid en zie hoe de Lubabella pop reageert met 1100 unieke reacties.

Ontdek Luvabella

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

21-03-2019 08:54:34 Europe/Brussels +0100
Feestje Ofwa