Nieuw bij Fun

Toy Story 4

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in z'n plaats op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is zorg dragen voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Ontdek Toy StoryJumpXFun

JumpXfun is een accessoire voor je trampoline, het transformeert je klassieke trampoline in een geweldige bungee-trampoline. Beleef het springen op de trampoline zoals het hoort!

Ontdek JumpXFun

Mega ei

Dompel het ei volledig onder in water. Na 48 uur zal het stilletjes beginnen barsten en na 10 dagen is het ei volledig opengebroken. 20 dagen later is je eenhoorn of dino volledig volgroeid!

Ontdek het mega ei

LEGO Creator Ford Mustang

Bouw je eigen Ford Mustang, compleet met donkerblauwe carrosserie, witte racestrepen, een stoere luchtinlaat en coole 5-spaaks velgen met banden voor goede grip!

Ontdek de Mustang

LOL #Hairgoals

Van nieuwe verrassingen en looks tot geheel nieuwe manieren om je popjes uit te pakken en onthullen: de Makeover-serie draait volledig om transformatie. Verzamel ze allemaal en stel je serieus coole stijl tentoon met L.O.L. Surprise #Hairgoals.

Ontdek Hairgoals

Detective Pikachu

De Pokémon Trading Card Game zal een speciale selectie opnemen van 26 nieuwe kaarten geïnspireerd door POKÉMON Detective Pikachu. Nu beschikbaar, Gotta catch em' all!

Ontdek Detective Pikachu

Diamond Painting

De diamantjes kunnen door een pincet of pennetje gemakkelijk opgepakt worden en op de juiste, vooraf aangegeven plaats geplakt worden! Stel jouw schitterend schilderij samen!

Ontdek Diamond Dotz

Yoshi's Crafted World

Beleef samen met Yoshi een gloednieuw avontuur op de Nintendo Switch! Jullie verkennen een grote wereld waarin ieder level ook een keerzijde vol verrassingen heeft!

Ontdek Yoshi's Crafted World

Spider-Man: Far From Home

Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar tijdens de vakantie blijkt dat hij zijn vrienden moet redden van een nieuwe vijand, Mysterio genaamd!

Ontdek Spider-Man

Razer Raiju Controller

Met zowel draadloze als bekabelde connectiviteit, een ergonomisch ontwerp en naadloze toegankelijkheid, biedt de Raiju Tournament Edition controller een competitief voordeel.

Ontdek de Raiju

Eenhoorn Sprinkler

Deze prachtige opblaasbare mega eenhoorn sproeit water uit haar betoverende hoorn. Sluit een tuinslang aan op de eenhoorn en creëer op een warme zomerdag een magisch afkoelend spektakel.

Ontdek de eenhoorn

Mario Maker 2

Steek de handen uit de mouwen en bouw de Super Mario-levels waar je altijd al van hebt gedroomd in Super Mario Maker 2, exclusief voor de Nintendo Switch!

Ontdek Mario Maker

DE LEGO® FILM 2™

Bereid je voor op nog steenachtigere avonturen met De Speciale Meesterbouwer Emmet Brickowski en zijn beste vrienden in DE LEGO® FILM 2™, in 2019 te zien in de bioscoop. Met de nieuwe sets, die gebaseerd zijn op de film, beleven jij en je kinderen een fantastische bouwreis naar waar geen bouwsteen ooit eerder is geweest!

Ontdek de LEGO bouwdozenNerf Fortnite Wapens

Breng je Fortnite gevechten naar je achtertuin en doorweek tegenstanders met extreme soakage! De Fortnite blasters repliceren het uiterlijk en de kleuren vanuit de game!

Ontdek Nerf x Fortnite

Ninja Turtles Speelgoed

Rise Up! Herbeleef nu scènes van de nieuwe fantastische Teenage Mutant Ninja show van Nickelodeon met de zopas verschenen actiefiguren, voertuigen en speelsets.

Ontdek de Turtles

Super Mario Bros. U Deluxe

Ren, spring en stamp door 164 zijwaarts scrollende 2D-levels in traditionele Super Mario-stijl met New Super Mario Bros. U Deluxe voor de Nintendo Switch. Bevat ook New Super Luigi U!

Ontdek Super Mario Bros.

Hoe tem je een draak 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos.

Reis door de lucht en beleef het epische avontuur van How to Train Your Dragon met ons Tandloos speelgoed bij Fun.

Ontdek 'Hoe tem je een draak'

hoe tem je een draak 3

PAW Patrol

Verzamel alle PAW Patrol Mighty Pups knuffels. Met realistische details komt jouw geliefde personage tot leven! En daarbovenop zijn de allernieuwste Ultimate Rescue themavoertuigen binnengereden bij Fun.

Ontdek PAW Patrol

Poopsie

Maak magische eenhoornpoep (slijm) met Poopsie Slime Surprise!™. Met een beetje eenhoornmagie en -sprankels kun je eenhoornpoep aanpassen en meerdere keren transformeren!

Ontdek Poopsie

Pokémon Team Up

MEER DAN 180 KAARTEN! Waaronder 6 gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX. Stel een geweldig deck samen uit de vele krachtige kaarten in de Sun & Moon-Team Up-uitbreiding.

Ontdek Pokémon Team Up

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

18-07-2019 00:20:47 Europe/Brussels +0200
Feestje Ofwa