⭐Nieuw bij Fun

Frozen 2

Laat het verleden los. Bepaal jouw toekomst.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk.

Ga samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven op een avontuurlijke reis met ons Frozen 2 speelgoed

Ontdek Frozen 2 speelgoed

Walt Disney Animation Studio's Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de bioscopen.

Bakugan

De krachtigste Bakugan in het universum is gearriveerd: Dragonoid Maximus! Met een hoogte van 20,3 cm brult deze ultra krachtige Bakugan-drakenfiguur tot leven met een epische transformatie, lichten en geluiden!

Ontdek Bakugan

LOL Surprise!

Poppen kunnen het L.O.L. Surprise! feest in gang steken door via de waterglijbaan (van wel 2 verdiepingen!) naar beneden te glijden, te plonsen in het verlichte zwembad en zich dan voor te bereiden op hun Star-moment bij de kaptafel.

Ontdek LOL Surprise

LEGO Hidden Side

LEGO® Hidden Side™ speelgoed met augmented reality voor kinderen van 7 jaar en ouder. Net als met elke LEGO set kunnen kinderen bouwen, opnieuw bouwen en een griezelig fijne tijd beleven, met of zonder de app.

Ontdek LEGO Hidden Side

Toy Story 4

Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed toevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Ontdek Toy Story

PJ Masks

Bezoek en speel in het hoofdkwartier van de Super Pyjama's. De set gaat open en er zijn drie verdiepingen vol plezier met veel licht- en geluidsfuncties.
   

Ontdek de Pyjamahelden

Nerf Fortnite Wapens

Breng je Fortnite gevechten naar je achtertuin en doorweek tegenstanders met extreme soakage! Bekijk de Super Soaker Fortnite TS-RRocket Launcher en SP-L Blaster.

Ontdek Nerf x Fortnite

PAW Patrol

Verzamel alle PAW Patrol Mighty Pups knuffels en cruisers. Met realistische details komt jouw geliefde personage tot leven! En daarbovenop zijn de allernieuwste Ultimate Rescue themavoertuigen binnengereden bij Fun.

Ontdek PAW Patrol

Poopsie

Maak D.I.Y. slijmmode met Rainbow Surprise van Poopsie. Unbox 20+ verrassingen, waaronder een prachtige 14-inch pop met prachtig, borstelbaar haar. Krijg je Rainbow Dream of Pixie Rose? Rol het pakket uit voor de langste unboxing-ervaring ooit.

Ontdek Poopsie

Hot Wheels

Nieuw voor 2019, de grootste gebooste Hot Wheels sets ooit gemaakt! Boordevol snelheid en gestimuleerde actie om je auto's te laten crashen en verpletteren! Volcano Highway, Collosale Crash Racebaan, Mario Kart en meer!

Ontdek Hot Wheels

Barbie

Dit draagbare Barbie-huis stimuleert de verbeelding om meteen in te trekken met coole transformaties en veel verhalen. De woonkamer wordt omgezet in een thuisbioscoop, een smoothiebar duikt op in de keuken en een stapelbed verrast met ruimte voor gasten.

Ontdek Barbie's wereld

Baby Born

BABY born Soft Touch - Met zeven levensechte functies voor heel veel plezier - Afwisselend (rollen)spel met BABY born stimuleert de verbeelding en is een bewezen ondersteuning van sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie!

Ontdek Baby Born

Peppa Pig

Peppa en George kunnen gaan fietsen, slapen in de tent of ontspannen op het dak van de camper! Verzin nieuwe verhalen of speel scènes uit de cartoon opnieuw  na met de 4 meegeleverde familiefiguren.
  

Peppa Pig

Nintendo Switch

De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen.

Ontdek Nintendo Switch

Monster Jam

Aan Monster Jam nemen wereldbekende trucks deel, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco® en vele andere. Speel nu thuis met de monster trucks en herbeleef de spanning van de liveshow!

Ontdek Monster Jam

Playmobil: De Film

Het is de eerste film geïnspireerd op het populaire en bekroonde speelgoedmerk en neemt je mee op een episch en hilarisch avontuur door het fantastische, grenzeloze universum van Playmobil®.

Ontdek Playmobil

Detective Pikachu

De Pokémon Trading Card Game zal een speciale selectie opnemen van 26 nieuwe kaarten geïnspireerd door POKÉMON Detective Pikachu. Nu beschikbaar, Gotta catch em' all!

Ontdek Detective Pikachu

Diamond Painting

De diamantjes kunnen door een pincet of pennetje gemakkelijk opgepakt worden en op de juiste, vooraf aangegeven plaats geplakt worden! Stel jouw schitterend schilderij samen!

Ontdek Diamond Dotz

FIFA 20

Speel in je eigen stijl met een geheel nieuw gameplaysysteem, gebaseerd op voetbalrealisme. Het biedt nieuwe manieren om op te gaan in de speelstijl van de straat!

Ontdek FIFA 20

Hoe tem je een draak 3

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen. Reis door de lucht en beleef het episch avontuur met ons Tandloos speelgoed bij Fun.

Ontdek 'Hoe tem je een draak'

Mega Ei

Dompel het ei volledig onder in water. Na 48 uur zal het stilletjes beginnen barsten en na 10 dagen is het ei volledig opengebroken. 20 dagen later is je eenhoorn of dino volledig volgroeid!
   

Ontdek het Mega Ei

DE LEGO® FILM 2™

Bereid je voor op nog steenachtigere avonturen met De Speciale Meesterbouwer Emmet Brickowski in DE LEGO® FILM 2™. Met de nieuwe sets, die gebaseerd zijn op de film, beleven jij en je kinderen een fantastische bouwreis!

Ontdek de bouwdozen

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

15-12-2019 14:30:31 Europe/Brussels +0100
fun master