⭐Nieuw bij Fun

Frozen 2

Laat het verleden los. Bepaal jouw toekomst.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk.

Ga samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven op een avontuurlijke reis met ons Frozen 2 speelgoed

Ontdek Frozen 2 speelgoed

Walt Disney Animation Studio's Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de bioscopen.

Avengers Titan Hero

Stel je de ongelooflijke, superkrachtige actie van de Avengers voor met figurenen rollenspel. Avengers: Infinity War bevat personages als Iron Man, Captain America, Spider-Man, Black Panther en meer!

Ontdek Avengers

Beyblade Hypersphere

Hypersphere tops hebben zijn speciaal ontworpen om de wand van de Vertical Drop Beystadium te beklimmen en op het randje te vechten. Scheur en laat je vallen in de strijdring voor rechtstreekse botsingen!

Ontdek Hypersphere

Fast & Furious auto's

Voel the need for speed met deze authentieke Fast & Furious autootjes! Waaronder de 1970 Dodge Charger van Dom Toretto. Gloednieuw 1:24 schaalmodel. Echte rubberbanden. Motorkap, deuren en kofferbak.

Ontdek Fast & Furious

Pokémon

Elke nieuwe uitbreiding van Pokémon TCG brengt z'n eigen veranderingen met zich mee in het spel. Maar hoe ze die veranderingen bereiken, ligt aan jou om te ontrafelen. Al deze kaarten hebben krachtige effecten die meteen impact hebben in je Pokémon-wereld!

Ontdek Pokémon

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheldstijl ondersteunen.

Ontdek de Switch Lite

LEGO Nieuw 2020

Met onze LEGO sets uit het voorjaar hebben jonge en ervaren helden eindeloos veel mogelijkheden en (bouw)plezier. Beleef een jaar vol geluk met LEGO Hidden Side, City, Friends, Star Wars, Technic en zo veel meer.

Ontdek de nieuwste LEGO

PAW Patrol: Rescue racers

Wanneer de legendarische racer 'de Whoosh' niet kan deelnemen met de Adventure Bay 500, schakelen Marshall en de heroïsche pups naar een hogere versnelling voor een nieuwe missie!

Ontdek PAW Patrol

Aquaplay

Neem de voertuigen mee op reis door de grachten door het schoepenrad te draaien, een speelse manier om te leren hoe het water beweegt! Kan eenvoudig worden gecombineerd met andere AquaPlay-extensies of sets.

Ontdek Aquaplay

Robot speelgoed

Een volledig assortiment robotspeelgoed met een doel: technologie voor alle leeftijden en interesses. Van programmeer- tot boksrobots, levendige robothonden tot verschillende dieren!

Ontdek onze robots

Barbie

Chelsea ™ zeemeermin-poppen van Barbie Dreamtopia maken een kleurrijke plons tijdens het spelen! Deze fantastische zeemeerminpoppen vieren de kleuren van de regenboog met hun levendige haar en staarten!

Ontdek Barbie's wereld

TOPMOdel

Coole kleuren, coole prints, coole look - perfect voor alle TOPModel-fans! De nieuwe accessoires en schoolartikelen zijn perfect als klein geschenk of je kunt ze gewoon zelf gebruiken! Welkom in de wereld van de TOPModels!

Ontdek TOPMOdel

Peppa Pig

Peppa en George kunnen gaan fietsen, slapen in de tent of ontspannen op het dak van de camper! Verzin nieuwe verhalen of speel scènes uit de cartoon opnieuw  na met de 4 meegeleverde familiefiguren.
  

Peppa Pig

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

07-07-2020 15:00:39 Europe/Brussels +0200