Nieuw bij Fun

Monopoly: valsspelers editie

Hang de rebel uit op spelletjesavond met deze revolutionaire versie van het klassieke Monopoly bordspel. Hier wordt valsspelen niet alleen met open armen verwelkomd, het is je PLICHT!

Ontdek Monopoly

Coco De Papegaai

Met een huisdier dat graag het podium opklimt, is het iedere dag feest. Lach om zijn maffe grapjes of zing en dans vrolijk met hem mee.
 

Ontdek Coco

NERF Fest 2018

Elite Infinus met duivelssnelle technologie. De introductie van de geheel nieuwe Laser Ops Pro-lijn. Pak de nieuwste en meest exclusieve NERF Fest blasters hier bij Fun!

Ontdek Nerf

Glam Goo

Begin met fluweelslijm (gemaakt met liefde), meng het met je favoriete slijmdecoraties (wat dacht je van Unicorn Tears of Cloud Crunch?) en je slijm is klaar. Speel ermee of neem je slijm mee in je outfit!

Ontdek Glam Goo

Poopsie

Maak magische eenhoornpoep (slijm) met Poopsie Slime Surprise!™. Met een beetje eenhoornmagie en -sprankels kun je eenhoornpoep aanpassen en meerdere keren transformeren!

Ontdek Poopsie

Luvabella

Deze interactieve babypop zit vol met verrassingen. Het is net alsof je een echte baby verzorgt en opvoedt. Leer ze praten, vorm haar persoonlijkheid en zie hoe de Lubabella pop reageert met 1100 unieke reacties.

Ontdek Luvabella

Untamed Dino's

De Untamed dino’s zijn interactieve wildebrassen uit de oertijd. Hoewel ze je vriend zijn, pas je maar beter op want het zit ze in de genen om wild te doen! Jij kan ze temmen, maar dan sta je in voor de training. Eens ze je goed kennen worden ze rustig en kan je ze zelf bedaren. Dit lukt niet iedereen, enkel de beste trainers kunnen ze temmen, dus toon meteen wie de baas is!

Naar de Untamed Dino's

Nintendo Labo

Met Nintendo Labo wordt het voor iedereen leuk om te bouwen, spelen en nieuwe dingen te ontdekken. Als je de Nintendo Switch in jouw creaties schuift, komen ze tot leven!

Ontdek Nintendo Labo

Speelgoed Van Het Jaar

In juni kwam een jury bijeen, samengesteld uit 16 kleinhandelaars en kopers van spel en speelgoed en ook 9 journalisten en pedagogen. Samen beoordeelden zij de 55 speelgoedartikelen!

Ontdek Speelgoed van het Jaar

Crate Creatures

Wees op je hoede, want de Crate Creatures liggen vanaf nu voor het grijpen. Spring voorzichtig om met deze monsterlijke figuren en trek aan hun tong voor een echte verrassing!

Ontdek Crate Creatures

Super Colossal T-Rex

De super kolossale Tyrannosaurus Rex heeft extra brede kaken die openen en sluiten, wat betekent dat deze enorme bedreiging tot 20 minidinofiguren kan opzwelgen! Open de deur in de buik om de dinosaurussen te bevrijden.

Ontdek de T-Rex

Pokémon: Let's Go

Je ontmoet, vangt en voedt een heleboel Pokémon op tijdens je reis om je vaardigheden te vergroten en de beste Pokémon Trainer te worden. Natuurlijk kun je dit niet in je eentje en zul je samenwerken met jouw Pikachu of Eevee.

Ontdek Pokémon Let's Go

Screechers Wild

Tijd om te veranderen in een screecher! Transformeer de manier waarop je racet met de enige voertuigen die RIJDEN, SALTO'S DOEN en TRANSFORMEREN in beast-modus!
 

Ontdek Screechers

Recoil: FPS in 't echt

Starten met spelen kan heel snel en eenvoudig: Recoil is te spelen met verschillende wapens (voorzien van force feedback) en accessoires, maar beginnen doe je met de starterset!

Ontdek Recoil

Hatchibabies

In dit ei verbergen de gloednieuwe soorten Hatchimals zich: Ponette, Cheetree en Monkiwi! Jongen of meisje? Dat ontdek je pas wanneer het ei uitkomt!
 

Ontdek Hatchibabies

Ready2Robot

Kom je vrienden of rivalen onder ogen en trek ten strijde! Maak nieuwe robotsets open, steek jouw eigen gevechtstoestel in elkaar en ram je naar de nummer 1-plaats.

Ontdek Ready2Robot

Starlink: Battle for Atlas

Word lid van een groep van heldhaftige Interstellar-piloten, die het sterrensysteem van Atlas proberen te bevrijden van Grax en het vergeten legioen, een slechte robotgroep.

Ontdek Starlink

Lost Kitties

Lost Kitties figuren doen lekker waar ze zelf zin in hebben! Ze zijn dol op avontuur en belanden op een of andere manier altijd verstopt in een doosje. Zie jij wie erin verstopt zit?

Ontdek Lost Kitties

Party Popteenies

Welkom in de wereld van de Party Popteenies: hier is het elke dag feest en jij bent uitgenodigd! Wat voor soort feestje pop jij? Trek, draai en pop de popper open om het te ontdekken!

Ontdek Party Popteenies

STEM

STEM omvat vier belangrijke pijlers: Science, Technology, Engeneering en Mathematics. Speelgoed wordt zodanig gecreëerd dat kids veel pret hebben en actief hun hersenen gebruiken!

Ontdek STEM

Littlest Pet Shop

Maak een collectie waarmee je je eigen unieke stijl laat zien! Ontdek de collecties, inclusief de nieuwste Littlest Pet Shop-serie. Zoveel dieren om uit te kiezen – verzamel ze allemaal!

Ontdek Littlest Pet Shop

GraviTrax

De GraviTrax® kogelbaan is het allereerste knikkerbaansysteem waar de focus ligt op de natuurwetten! Jij krijgt de taak om het episch knikkeravontuur tot een goed einde te brengen.

Ontdek GraviTrax

Ricky Mijn Truc-pup

Ricky, het trucverslaafde huisdier, is super enthousiast om trucjes uit te voeren. Hij zit vol verrassingen en reageert met 100+ geluids- en bewegingscombinaties.

Ontdek Ricky

BoomTrix

De lanceertrack laat de bal van een hoogte vallen waardoor er snelheid gecreërd wordt, om vervolgens een richting op te stuiteren.

Ontdek BoomTrix

K'Nex Fury Roller Coaster

Bouw 'm! en berijd 'm! met de K'NEX Thrill Rides T-Rex Fury Roller Coaster en de K'NEX Ride It! app. Ervaar K'NEX Thrill Rides op een geheel nieuwe manier!

Ontdek T-Rex Fury

Categorieën

Betaal veilig makkelijk en snel

21-01-2019 19:20:45 Europe/Brussels +0100
Feestje Ofwa