TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Autostoel Maxi Cosi Gr1 Axissfix Authentic Graphit

Autostoel Maxi Cosi Gr1 Axissfix Authentic Graphit

Art.nr. 20509694

Merk: Maxi-Cosi
- +
Bekijk
Levering aan huis
Details

Autostoel Maxi Cosi Gr1 Axissfix Authentic Graphit

Installatie

Installeer de Maxi-Cosi AxissFix in je auto met behulp van de ISOFIX-bevestigingspunten en Top Tether waardoor de installatie veilig en praktisch wordt. Raadpleeg de gebruikershandleiding of lees onze checklist voor een juiste ISOFIX-installatie.

Nadat je de AxissFix op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto hebt vastgemaakt, moet je de Top Tether verbinden met het ankerpunt in je voertuig. Dit zal zorgen voor een heel veilige, stabiele, gemakkelijke en correcte installatie. Je kind in het zitje vastzetten wordt nog eenvoudiger gezien het zitje volledig draaibaar is en naar buiten gericht!

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. De veiligheid van je kindje is voor ons de topprioriteit van Maxi-Cosi. Externe crashtest centra, zoals de Duitse auto-organisatie ADAC (Allergieir Deutscher Automobil-Club), hebben onze AxissFix op vlak van dynamische veiligheid en gebruiksgemak getest en beoordeeld als goed.

Maxi-Cosi AxissFix voldoet aan de laatste Europese i-Size veiligheidsnorm voor een verbeterde bescherming tegen zijdelinkse aanrijdingen. Dit betekent dat onze AxissFix optimale hoofd-, nek- en lichaamsbescherming biedt terwijl het mogelijk is tot 87 cm (ongeveer 2 jaar) te reizen in een achterwaartse positie, wat wordt beschouwd als de veiligste positie voor kinderen tijdens transport.

AxissFix biedt een eenvoudige en veilige ISOFIX-installatie en de Top Tether maakt de installatie nog veiliger door voorwaartse bewegingen te verminderen. De indicatoren laten je weten wanneer de ISOFIX-installatie en Top Tether-spanning correct zijn. Het schokabsorberende materiaal in de hoofdsteun van AxissFix autostoel biedt je kindje extra bescherming.

Voor maximale veiligheid biedt ons Axiss Fix draaibare autozitje drie extra functies: het 5-punts geïntegreerde veiligheidsharnas, de antislip schoudervullingen voor hoge terughoudende prestaties bij een frontale botsing en een Automatische Veiligheidsgordel om ervoor te zorgen dat de stoel en de basis altijd verbonden blijven.

Veiligheid wordt gemakkelijk gemaakt met AxissFix draaibare autostoel

Wij bieden maximale veiligheid voor je kind en maximaal gebruiksgemak voor jou met de AxissFix! Het AxissFix autostoeltje draait 360 ° zodat je je kind in seconden kunt beveiligen of optillen. Je zult genieten van de luxe om niet voorover te moeten buigen tussen het autostoeltje en de achterkant van de voorstoel!

Karakteristieken
Meer informatie
Merk Maxi-Cosi
SKU 20509694
EAN-code 3220660316885
Leeftijd van vanaf 4 maanden
Leeftijd tot 4 jaar
Kleur Grijs
Afmetingen verpakking 660 x 450 x 570 cm
Dikte 445 cm
Diepte 550 cm
Gewicht 12.150000 kg
Niet inbegrepen Stoelbeschermer, zomerhoes, achterbankspiegel, zonnekap, bekerhouder
Kleur Grijs

Onze 4 beloftes:

 • 29 winkels
 • + 19 open op zondag
 • Vind een cadeau voor iedereen

 • Klantendienst
 • klantendienst@fun.be

 • Ma-za 9:00 - 17:00

 • Laagste prijs garantie
 • Wij betalen het verschil terug

 • 30 dagen retour met Funcard
 • Gratis verzending*
 • *Vanaf €50, anders €4,99

 • Ook naar Nederland

Autostoel Maxi Cosi Gr1 Axissfix Authentic Graphit
Autostoel Maxi Cosi Gr1 Axissfix Authentic Graphit
- +
Bekijk
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie