BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Zo overleef je de autorit op reis!

Autospelletjes op reis Autospelletjes op reis
Categorie: Vakantie

Zo overleef je de autorit op reis!

“Mamaaaa, papaaa,  is ’t nog ver?” Dit moet zowat de meest gestelde vraag zijn bij veel gezinnen die op weg zijn naar hun vakantiebestemming. Om dramatische taferelen op de achterbank of op het vliegtuig te vermijden hebben wij dé oplossing: supertoffe autospelletjes en leuke activiteiten voor onderweg naar je vakantiebestemming. Zo ga je een zorgeloze reis tegemoet met (b)engeltjes van kids op de achterbank of op het vliegtuig. Beloofd!

1/ Lekker meezingen onderweg

Zing je samen mee op de nostalgische Studio 100-deuntjes om de kids tevreden te stellen, of bouw je liever een feestje op de nieuwste hits van Camille of Niels Destadsbader? Je kan ook zelf een leuke Spotify playlist samenstellen zodat er zowel voor de ouders als voor de kinderen altijd iets leuks te horen valt in de auto.

Hou je vooral ook zelf niet in om je allerbeste zangtalenten boven te halen. Er is toch niemand die je kan horen behalve je medepassagiers. En zij zullen je die paar valse noten vast wel vergeven! En indien het je toch te veel zou worden, zorg dan voor een goede koptelefoon, zodat je bengel in kwestie zelf naar Samson & Marie kan luisteren, terwijl mama en papa naar de regionale radio kunnen luisteren.

2/ Vijf minuten stilte aub

Snak je naar een beetje rust en stilte op de achterbank? Laat je kroost dan een reisspel spelen! Kies ofwel voor de reisversie van een klassiek spel, of speel woordspelletjes door gekke nummerplaten te zoeken, woordenslangen te maken, kleuren van auto’s opsommen enzoverder. Fingers crossed dat ze tegen hun verlies kunnen, want anders zal je zenmoment jammer genoeg van korte duur zijn.

3/ Tablet to the rescue!

Een andere manier om de kids zich kalm te laten bezighouden is natuurlijk een tablet, of een draagbare dvd-speler. In combinatie met een koptelefoon kunnen ze rustig en geconcentreerd naar een filmpje kijken of een spelletje spelen! Ook op het vliegtuig is dit dé ideale manier om de saaie reis wat sneller te laten verlopen, zonder de medepassagiers te storen.

4/ Eventjes lezen of stickeren?

Neem tijdens je reis ook wat strips, prentenboeken en doe- of stickerboeken mee! De kids kunnen even verdwalen in een droomwereldje tijdens het lezen van een leuke strip, en mama of papa hebben opnieuw ook eventjes rust. Samen spelletjes uit een doeboek spelen zorgt voor verbinding. Of liever een tof stickerboek? Maak samen met je kind een museumwaardige creatie!

5/ No stress

Squishmallow is dé must have van het moment én exclusief verkrijgbaar bij Fun. In deze zachte figuurtjes met felle kleuren kan je naar hartenlust knijpen en je een breuk lachen met de grappige vormen die je ermee maakt. Ook ideaal bij stressmomentjes! Bijvoorbeeld wanneer je kind dringend naar het toilet moet en er in de verste verte geen tankstation te bespeuren is … Squishies to the rescue!

6/ Het lekkerste lunchpakket

Heb je voldoende leuke autospelletjes en spullen voorzien in de auto? Ideaal, dan hoef je je daar alvast geen zorgen meer over te maken. Vergeet ook niet enkele praktische zaken zoals voldoende drank en eten voor onderweg. Met onze supercoole drinkbussen en handige brooddoosjes wordt het een super leuke lunchpauze. Zorg dat je alles dicht bij de hand hebt zodat je snel alles kan uithalen.

Tip! Indien mogelijk, zoek op voorhand leuke tussenstops uit met een speeltuin en leuke picknickplaatsjes! Eventjes de benen strekken is ook belangrijk, zowel voor de ouders als voor de kids. 

Goede reis!

16 juni 2022
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie