Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Movie time! Jarig? Wat dacht je van een bioscoopfeestje?

Popcorn op achtergrond Popcorn op achtergrond

Een feestje midden in de winter en niet echt veel plaats om een bende kinderen te laten rondhollen? Maak er een bioscoopfeestje van! Geen idee hoe je zo’n bioscoopfeestje organiseert? We geven je hier enkele leuke ideetjes mee!

#1. Kom binnen in stijl

Een echt bioscoop- of -waarom niet- oscarfeestje, vraagt om een stijlvolle intrede. Rol daarom een rode loper uit waarop de gasten -euhm sterren- kunnen binnenstappen.

#2.Ticketje alsjeblieft!

Maak van de uitnodiging voor je bioscoopfeestje een filmaffiche, een foldertje van een bioscoop of een VIP-pasje. Kindjes die naar het feestje komen, moeten dat filmticketje natuurlijk meebrengen om de bioscoopzaal in te mogen! ;-)

#3. Wat is er op televisie vanavond?

Een van de belangrijkste vragen op een bioscoopfeestje is toch wel: wat is er op televisie vanavond. Of nog specifieker: welke film kijken we vanavond? Lok al je gasten naar je bioscoopfeestje met een filmknaller van formaat! Meerdere leuke films of een paar afleveringen van een oude TV-serie doen het ook altijd goed.

#4. De filmlocatie

Heb je de locatie van je bioscoopfeestje al beslist? De bioscoop zelf is natuurlijk wel leuk, maar een bioscoopfeestje bij je thuis is toch nog net dat tikkeltje knusser vinden we. Kies je voor binnen? Dan kun kun je het met een heleboel kussens, lakens, matrassen en sfeervolle lichtjes makkelijk en heel snel gezellig maken.

Maar ook buiten is een bioscoopfeestje écht top. Installeer een beamer, hang een wit doek op en spring in het zwembad! Zwembad? Ja hoor, een opblaaszwembad, opgevuld met enkele zachte kussens is het perfecte zitje voor een cinema in open lucht! Kijk maar:

#5. Movie Snacks

Een filmpje uitkijken zonder een beetje te snoepen? Nee, daar is niets aan natuurlijk! Zorg daarom dat je gasten kunnen genieten van enkele traditionele ‘movie snacks’. Popcorn, wat cola of een zakje chips? Lekker toch!?

Tijdens de voorstelling zelf moet er uiteraard een snoepventer de ronde doen met extra bekertjes popcorn en frisdrank. En na de film staan er hot dogs op het programma. Aja: natuurlijk!

#6. Zoals in de film

Je hebt een karatefilm gezien en je hebt onmiddellijk ook zin om aan karate te gaan doen of je hebt net een actiefilm uitgekeken en je voelt je opeens ook onverwinnelijk. Herkenbaar? Iedereen blijft na het kijken van een goeie film nog wel eventjes in de sfeer van die film hangen. Voorzie daarom enkele props voor je gasten waarmee ze de film wat kunnen naspelen. Zo help je ze nog eventjes in de filmsfeer te blijven. ;-)

#7. The end

Is het feestje bijna afgelopen? Laat je gasten, aka sterren, dan zeker niet vertrekken zonder een leuk bedankje of een toffe herinnering aan het feest. Heb je zoals in ons voorbeeldje een rode loper uitgerold voor de gasten? Speel dan ineens ook voor paparazzi en neem van elke gast een leuke polaroidfoto op de rode loper. Zo kun je iedereen een aandenken van hun avond als filmster mee naar huis geven.

Of wat ook de droom van velen is: hun eigen ster op de walk of fame. Geef de gastjes hun eigen ster op naam mee naar huis die ze op hun eigen walk of fame kunnen kleven.

Intussen al zin gekregen in zo’n bioscoopfeestje? Begin dan maar alvast met het uitnodigen van al die bekende sterren. De agenda van zo’n ster is namelijk druk bezet.

2 november 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie