TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Cadeautips voor crazy tieners.

Dansende tiener Dansende tiener
Categorie: Kerst

Slaande deuren, oplaaiende emoties en hevige discussies: herkenbaar? Dan heb je vast een tiener in huis! Een leuk kerstcadeau vinden voor een teenager is geen makkie, want de lat ligt bij velen hoog … Ontdek hoe je crazy teens kan verrassen met een leuk geschenk onder de kerstboom

Voor de goede vrede in huis …

Tieners hebben het niet altijd makkelijk: de eerste verliefdheid, strubbelingen met vrienden, discussies met mama en papa … Soms willen ze zich even afsluiten van de wereld. Schenk hen daarom een mooie hoofdtelefoon waarmee ze hun favoriete muziek kunnen beluisteren. Laat hen maar lekker meekwelen!

Be a unicorn in a field of horses

Veel tieners zijn fan van eenhoorns. Met een paar zachte eenhoornpantoffels doe je hen vast een groot plezier. Ideaal als je een tiener hebt die graag op stap gaat. Misschien blijft hij of zij dan eens wat vaker thuis, lekker bij mama en papa. ;-)

De huisdieren vieren mee!

Voor tieners (én hun ouders) breekt een nieuwe periode in hun leven aan: ze beginnen stilaan het nachtleven te ontdekken. Een hippe spaarpot helpt hen om wat centjes opzij te zetten voor feestjes en fuiven. Zo leren ze ook de waarde van geld kennen, belangrijk voor hun latere leven!

Als je een tiener in huis of in je familie hebt, weet je vast wel hoe kieskeurig ze kunnen zijn. Met deze tips sla je de bal niet mis met je kerstcadeau en sta je zonder twijfel op een extra goed blaadje bij de meest wispelturige tiener!

23 november 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie