BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Je carnavalsfeest pimpen? Dat doe je zo!

Verklede vrouw met slingers Verklede vrouw met slingers
Categorie: Carnaval

De kleinste details maken jouw carnavalsfeest uniek! Confetti, glitters,... ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Dat gevoel wanneer je confetti de lucht in gooit of dat gevoel wanneer je jouw haar afwerkt met de glitter hairspray.

Bestaat er iets leukers? Ik ging ermee aan de slag en dit is het resultaat. Vrolijke DIY’s met een nog grotere Fun factor waar je echt de kriebels in je buik van krijgt. Waar wacht je nog op? Begin al maar te knallen! Want je carnavalsfeest pimpen? Blogster Elfi toont je hoe dat moet!

Confettivlaggetjes

"Geluk zit 'm in de kleine dingen”. Zoals deze party vlaggetjes met confetti. Maar hoe krijg je ze nu zo kei! vet! cool?

Simpel!

Leg ze verspreid op een stuk krantenpapier en wrijf voorzichtig wat lijm aan de onderkant. Neem gekleurde confetti en dep voorzichtig zodat het blijft kleven. Of je kan ook gewoon glitterspray spuiten natuurlijk. 

Carnaval vol Fun!

Krijg je maar niet genoeg van confetti? Dan zijn deze regenboogletters ook wat voor jou.

Neem wat witte lijm, quotes, letters, namen, schrijf erop los en druk de confetti opnieuw voorzichtig aan.

Laat goed drogen en knip de letters nadien uit met een schaar. Kleef ze op prikkers en versier er een taart mee. Experimenteer erop los. Je ziet: een carnavalsfeest pimpen zonder confetti? Onmogelijk!

Maskers & brillen

Van dierenmaskers inkleuren tot en met fotokarton om zelf je eigen superhero bril in elkaar knutselen. It's all cool! Op een carnavalsfeest mag je natuurlijk niet vergeten om naast de ruimte ook jezelf wat te pimpen en te verkleden!

Carnaval in een doosje

Of wat dacht je van deze persoonlijk gepimpte doosjes waar je straks al je treasures and treats in kan bewaren? Tover een bestaand popcorn doosje met papier en ander knutselmateriaal zoals sterretjes om tot een coole collector's box. Bij Fun heb je een ruim assortiment aan kleine gadgets waar je supergemakkelijk anderen mee blij kan maken. Niet alleen je carnavalsfeestje, maar echt alles kan je gaan customizen. Craft er maar eens goed op los. Party time!

Wimpertjes om u tegen te zeggen

Bij een carnavalsfeestje hoort ook make-up: voor meisjes wordt het pas echt betoverend leuk met deze disco fake wimpertjes. Breng met wat lijm, enkele sterren aan en shaken maar!

Bekijk het leven door een regenboogbril

Think outside the box en maak er iets persoonlijks van. Een te gekke bril wordt nog een leuker exemplaar door er kleurrijke steentjes aan toe te voegen.

Creativiteit is eigenlijk een beetje buiten de lijntjes kleuren. Je weet tenslotte nooit hoe iets eruit gaat zien. Durf knallen en het wordt een carnaval om nooit meer te vergeten!

2 maart 2018
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie