BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Klaar voor de start … van je eigen Cars feestje!

Versierde feesttafel in Cars thema Versierde feesttafel in Cars thema
Categorie: Themafeest

Je kleintje is jarig en hij/zij houdt van auto’s? Dat komt goed uit! Want met de feestartikelen van Cars tover je het kinderfeestje gemakkelijk om tot een heus Cars feestje. De versieringen en de gedekte tafel zullen de jarige Job een gat in de lucht doen springen. Slingers, tafelkleed, ballonnen en natuurlijk een papieren servies mogen bij een themafeestje van Cars natuurlijk niet ontbreken. Met wat leuke racespelletjes erbij en de te gekke maskers, racen de kinderen vol plezier door het huis.

#1. Blauw-Rood!

Het centrale thema van Cars wordt gevormd door de kleuren blauw en rood. Dit thema moet daarom terugkomen in je tijdelijke garage voor de kleine racemonsters die op het feestje komen. Met deze versieringen maak je er direct een spannende binnenkomst van. 

De ballonnen geven de kamer of tuin meteen een heel cool effect. Net alsof je bij een versierde racebaan bent. Maak bijvoorbeeld een ereboog van de rode en blauwe Cars ballonnen voor de winnaars van de race. Natuurlijk sieren de helden van Cars, zoals Bliksem McQueen, op de ballonnen.

Wissel de Cars ballonnen af met gewone rode en blauwe ballonnen, zodat de Cars ballonnen nog beter tot hun recht komen.

#2. Smullen & Racen!

Auto’s hebben zo nu en dan ook brandstof nodig om vooruit te komen. Is het tijd voor een pitstop? Roep dan alle kinderen naar het tankstation: de vrolijke in Cars stijl gedekte tafel met lekkere hapjes.

Dit lekkers presenteer je uiteraard met deze schaal voor cupcakes op tafel. Het vormt een perfect centerpiece. Je hoeft er natuurlijk niet alleen cupcakes op te zetten. Alle lekkere hapjes komen tot hun recht op deze racebaan.

Want ja, als alle hapjes zijn opgesmikkeld dan kan de centerpiece gebruikt worden om te racen! Klaar voor de start…

#3. Bescherming

Echte racers dragen beschermende kleding en natuurlijk een gordel. Nu hebben je kleine racers op het feestje geen gordels nodig, maar wel echte Cars maskers en feesthoedjes.

Met de kartonnen maskers op, ziet iedereen eruit als de held van de film: Bliksem McQueen. De rode sportwagen glimlacht vriendelijk en zelfverzekerd.

De kinderen kijken als het ware door de voorruit van Bliksem naar al het lekkers op tafel. Wat een stoere autootjes heb je straks aan tafel dankzij de Cars maskers.

Een Cars feestje is niet compleet zonder Cars feesthoedjes. Helemaal leuk om de hoedjes met de maskers te combineren, want dan lijkt het net of al je kleine Bliksems een hoedje op hebben op het dak.

De hoedjes van karton hebben een elastiekje waardoor ze goed op hun plek blijven zitten tijdens de feestelijke spelletjes.

#4. Cars in de cinema

Een Cars themafeest is natuurlijk niet compleet zonder Cars film. De nieuwste film draait inmiddels in de cinema, maar je kan er thuis ook een echte drive-in bioscoop van maken.

Parkeer de kinderen in de bank, dim de lichten en serveer popcorn in echte Cars popcornbakjes.

Bliksem lijkt haast van het bakje af te racen! Nu ben je klaar om de film te kijken.

#5. Servetten

O jee, Takel heeft een olielek! Of heeft iemand een beetje slagroom van de Cars taart gemorst? Geen probleem met de vrolijke Cars servetten is een morspot zo weer schoon.

En als je voor het tafelkleed met Cars Racers hebt gekozen op de tafel, dan is morsen helemaal geen punt. Dit kleed maak je makkelijk proper met een vochtig doekje. 

#6. Razendsnel servies

Pas maar op dat de taart niet op hoge snelheid aan de horizon verdwijnt, want dit razendsnelle Cars servies maakt de feesttafel helemaal compleet. Parkeer de autootjes langs de tafel waar de leuke Cars borden al klaar staan. Al het lekkers dat je voor de kinderen hebt klaargemaakt smult extra lekker weg op zo’n handig wegwerpbordje.

Een auto moet zo nu en dan worden voorzien van koelvloeistof. Geef de kleine autootjes op het feestje lekker koude limonade, water of frisdrank uit de Cars plastic bekers.

Niet breekbaar en je hebt er geen afwas van. Je maakt het drankje natuurlijk nog leuker met de coole Cars rietjes. Pas maar op dat ze er niet vandoor gaan. Vroemmm.

#7. Dankjewel

Als het feestje dan ten einde komt, is het tijd om alle gasten nog een cadeautje mee te geven als bedankje.

Om deze traktatie helemaal in stijl te houden, doe je de snoepjes en gadgets in een leuk Cars feestzakje.

Naast snoepjes geef je natuurlijk nog een cadeautje mee. Een Cars autootje bijvoorbeeld, een Cars partypakket of een Cars potlood met gom. 

1, 2, 3, Start!

Wat gaan de kinderen genieten van dit geweldige Cars feestje. Overal waar je kijkt, zie je de helden van Cars dankzij de vele versieringen en decoraties voor de kamer en tafel. Tover de gasten om tot autootjes met de stoere maskers en feestelijke hoedjes, hang ballonnen op, verzin leuke themaspelletjes, kijk de Cars films en geniet van een heerlijk feest dat jouw kleine Bliksem zich lang zal herinneren.

1 maart 2021
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie