BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Alle tips voor het circusfeestje van je kleine spruit!

Versierde feesttafel in circus thema Versierde feesttafel in circus thema
Categorie: Themafeest

Komt dat zien! Komt dat horen! Het circusfeestje komt eraan.’ Gekozen voor het thema ‘circus’ voor het verjaardagsfeestje van je kleine jarige? Super! Je kunt wel wat hulp gebruiken bij de organisatie ervan? Dan ben je aan het juiste adres. Met deze feesttips zetten we je al goed op weg om er een daverend succes van te maken.

#1. Alles begint met de uitnodiging

De uitnodiging zelf

Elk verjaardagsfeestje begint logischerwijs met een uitnodiging. Dit is de gelegenheid om je gasten op de hoogte te brengen van het feestelijke gebeuren, maar ook van het thema. Dat kan met deze feestelijke uitnodiging. Het zal voor iedereen meteen duidelijk zijn dat het om een circusfeestje gaat!

De boodschap

De aankondiging zelf kun je ook helemaal in het thema laten passen door een persoonlijke en circusgetinte boodschap. Dat maakt de uitnodiging niet alleen aantrekkelijk, maar het geeft je gasten ook meteen zin om erin te vliegen.Wij geven alvast een origineel voorbeeld.  

Extraatje

Wil je nog iets extra’s waarmee je je gasten kunt verrassen? Stop dan wat confetti in de envelop! Je kunt kiezen voor gekleurde confetti, maar je kunt ook nog een stapje verder gaan. Er bestaat namelijk ook echte circusconfetti, die samengaat met de uitnodiging. Zo pimp je je uitnodiging en voeg je een ludieke touch toe! De confetti die je overhoudt, komt op het circusfeestje zelf zeker nog van pas.

#2. Een photobooth entree

Zorg voor een wervelend welkom voor je gasten. Installeer een photoboothstand aan bij het begin van het feestje. Voorzie daarbij typische circus accessoires: enkele clownsneuzen, een reuze vlinderstrik, kleurrijke kousen, een jumbo partybril, een grappige bolhoed … Je kunt het zo gek niet bedenken!

Geen zin om energie te steken in een leuke achtergrond voor jouw photobooth? Denk outside the box en gebruik het circus tafellaken. Het lijkt misschien wat grappig en bevreemdend, maar het zal jouw foto’s opfleuren. Geen haan die ernaar zal kraaien.

#3. Kleur zeg ik u!

Circusfeestje vol kleur

Als je denkt aan circus denk je ongetwijfeld aan de kleurrijke circustent, de vrolijke clownspakken, de rode neuzen … Het draait anders gezegd allemaal rond kleur! Datzelfde moet ook gelden voor jouw circusfeestje. Stop de decoratie in een vrolijk jasje. Kies voor kleurige slingers. Combineer bijvoorbeeld een letterslinger met papieren slingers met verschillende tinten.

De tafel is een feest

Zorg voor een spetterende feesttafel. (Her)gebruik het tafellaken om een speelse basis te leggen. Maak het geheel niet te druk door het servies wat monotoon te houden. Dek daarom de tafel met de bekers, de borden en de servetten met circusdieren op. Werk het geheel af met circusfeesthoedjes. De kinderen zullen er gek op zijn!

#4. Welke circusartiest ben jij?

Een schminkhoek, waar de gasten zich kunnen (laten) schminken, is niet weg te denken op een feestje als het jouwe. Het zorgt ervoor dat iedereen in de circussfeer zal komen.

De hoek inrichten? Zo gepiept! Hetgeen je nodig hebt is: een tafel, een spiegel, enkele stoelen, de nodige schmink en enkele leuke voorbeelden waaruit de kinderen kunnen kiezen. Een circusdier, een komische clown of een circusdirecteur; het is allemaal mogelijk. En jij, welke circusartiest kies jij?

#5. In het geheugen gegrift

Wil je dat je gasten jouw onvergetelijk circusfeestje ook daadwerkelijk niet vergeten? Schenk hen dan een leuk aandenken dat helemaal bij het thema aansluit: een magneetje met een circustent op. Het feestgevoel druipt ervan af!

De tekst erop kun je makkelijk personaliseren. Wie weet zie je jouw magneet binnenkort wel kleven op de koelkast als je op bezoek bent bij familie of vrienden.

Na het lezen van deze blogpost kriebelt het vast en zeker om erin te vliegen. Waar wacht je nog op? Geniet van jouw persoonlijke circusshow!

6 maart 2017
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie