BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Zelf creatieve communiefoto’s maken: zo doe je dat!

communie foto confetti communie foto confetti

Foto’s van de communicant in je eigen tuin, het idyllische stadspark of een of andere hippe en verlaten fabriekssite? Allemaal heel mooi maar misschien wil jij ook wel eens iets anders… Daarom hebben wij een aantal fotogeniale tips in petto voor de meest originele communiefoto’s. Staat je kind niet zo graag in the picture? Zorg dan zeker voor wat plezante accessoires tijdens de fotoshoot. Zo overwint het feestvarken in een mum van tijd zijn of haar plankenkoorts.

Throw kindness around like confetti

Confetti, welk kind houdt daar eigenlijk niét van? Als mama gruwel je misschien van de gedachte dat je hele huis bezaaid is met confetti tot in de allerkleinste hoekjes. Maar voor de communiefoto’s van je oogappel maak je toch graag eens een uitzondering, niet? Laat je kind maar gewoon naar hartenlust confetti wegblazen en neem enkele foto’s. Kleurrijke foto’s gegarandeerd!

Calling all party animals!

Om volledig in de feeststemming te geraken moet je beslist deze schitterende heliumballon in huis halen. Er is werkelijk geen betere manier om in stijl aan de hele wereld te verkondigen dat er een serieus communiefeestje in da house is!

Zeg het met letters

Nog een leuk idee: laat je zoon of dochter poseren met een ligthbox. Daarop kan je een leuke tekst plaatsen, bijvoorbeeld ‘Kom je ook naar mijn communiefeest?’ of ‘La-la-lentefeest’ en dan de naam van je kind. Ook is dit een tof item om nadien als decoratie in je huis te laten staan met een inspirerende quote erop.

Originele vlaggenlijn

Zet je kind aan het werk! Neen, dan hebben we het niet over het huis poetsen of de afwas doen. Geef de communicant een vlaggenlijn om zelf op te hangen voor de foto. Je kan deze volledig personaliseren met de tekst die je zelf wil, zoals de naam van je zoon of dochter. Je kan de vlaggenlijn later dus opnieuw gebruiken voor een andere feestelijke gelegenheid!

Life is a party!

Zin in extra feestelijke foto’s? Laat het feestvarken dan een blingbling feesthoed en een cool brilletje aantrekken en maak van de fotoshoot een gigantisch groot feest! Laat je kind gekke bekken trekken à volonté, erop los poseren, slingers blazen en in het rond smijten … Life is a party en dat zal iedereen geweten hebben!

Kleurrijke zoethouder

Houdt je zoon of dochter van zoet? Dan kan het leuk zijn om hem of haar te laten poseren met een kleurrijke lolly. Dat maakt de fotosessie extra sweet en het levert de schattigste communiefoto’s op. En ja, het is uiteraard toegelaten om een extra lolly te kopen voor jezelf, zodat jij ook kan genieten van een heerlijk zoete verwennerij tussen al het party plannen door!

3, 2, 1 smile!

Met deze leuke accessoires en originele attributen is je feestbeest straks volledig klaar om de mooiste communiefoto’s te maken. Grab a prop & strike a pose, kiddos … en vergeet vooral niet om plezier te maken tijdens het fotograferen. Want het leven is één groot feest!

1 maart 2022
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie