BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Geniet nu van 15% korting op buitenspeelgoed* | Naar het buitenspeelgoed › *niet geldig op BERG, Salta en EXIT

Dierengrime-ideeën voor kinderen: stap-voor-stap gids voor schminkplezier!

schmink-ideeën-dieren-carnaval schmink-ideeën-dieren-carnaval
Categorie: Carnaval

Het carnaval is hier en iedereen is klaar om er een beestachtige feest van te maken. Van prachtige vlinder tot coole kikker, er zijn genoeg dieren om elk kind in een prachtig dier te veranderen. Eerst moet je beslissen wat voor dier je wilt zijn, laat je verrassen door onze suggesties. Volg daarna stap-voor-stap onze gids voor schminken en in een mum van tijd schmink je een verbazingwekkende dier. Dus waar wacht je nog op? Kies je favoriete dier uit en start met schminken!

WAT HEB JE NODIG

  • Een sponsje
  • Een penseel
  • Sminkset
  • Kommetje met water
  • Doekjes

#1. Prachtige vlinder

Deze stijlgids is een stappenplan om van je kleintje een prachtige vlinder te maken. In slechts drie eenvoudige stappen verander je je kind in een fladderend kunstwerk! Eerst haal je de schmink tevoorschijn en begin je aan het ingewikkelde ontwerp van het gezicht. Voeg vervolgens de antennes en vleugels toe, en voila! Je hebt een vlinder waar elke entomoloog trots op zou zijn. Houd ze wel in de gaten, want ze fladderen zo door het huis!

#1. Basis

Teken roze halfronde vormen rond de ogen, met een kleine bobbel aan de bovenkant van elk oog. Schilder vervolgens twee gebogen driehoeken onder de ogen met hemelsblauw, net als op de afbeelding. Spons enkele subtiele witte highlights op de hemelsblauwe vleugels. Teken vervolgens met een dunne borstel twee fuchsia-lijnen die langs elke hemelsblauwe vleugel naar beneden krullen.

#2. Contouren

Schmink hop de bovenkant van de neus, zoals op de foto. Voeg enkele witte stippen toe die beginnen op de bovenkant van de neus tot de bovenrand van de roze vleugels volgen. Voeg drie kleine stippen toe aan weerszijden van de bovenkant van de roze vleugels. Voeg nog eens drie stippen toe onder het rechteroog op de hemelsblauwe vleugel en nog twee sets helemaal onderaan elke hemelsblauwe vleugel. Voeg ten slotte een ster toe op het voorhoofd en twee naast het linkeroog.

#3. Afwerking

Werk het vlindermasker af door een zwarte staart het lichaam te schilderen en twee zwarte antennes aan de bovenkant!

#2. De coole kikker

Springen van lelieblad naar lelieblad, de vijver is nog nooit zo leuk geweest! Met dit stappenplan kan iedereen in een mum van tijd in een kikker worden veranderd! Van peuters tot volwassenen, het is een geweldige manier voor iedereen om een onvergetelijke tijd te hebben. Dus haal je schminkkwasten tevoorschijn en maak je klaar om met je nieuwe kikkervriendjes rond de vijver te huppelen!

#1. Basis

Begin met het schilderen van een lichtgroene cirkel in het midden van het voorhoofd. Voeg vervolgens twee cirkels toe aan elke kant van de grotere, iets hoger. Schilder vervolgens twee vloeiende lijnen rond de buitenrand van de ogen, die zich halverwege de wangen uitstrekken. Werk ze af met vier korte lijnen en stippen – dit zijn de vingers.

#2. Contouren

Je hebt nu de basisvorm van je kikker. Verf in de bobbels linksboven en rechts halve cirkels in lichtgeel en schmink vervolgens witte halve cirkels eronder. Verf de stippen aan het uiteinde van de vingers met lichtgeel.

#3. Afwerking

Neem een ​​spons en dep wat lichtgeel op de onderste bult bovenaan de neus. Neem nu een dun penseel en schets het hele lichaam, schets vervolgens de ogen en schilder de pupillen. Teken ten slotte de neusgaten en de mond.

#3. Allerliefst lieveheersbeestje

Als het op misdaadbestrijding aankomt, is een voortreffelijke vermomming een must. En wat is er beter dan een rood en zwart gevlekt masker? Verander je kind in een lieveheersbeestje in slechts drie stappen! Met dit eenvoudige ontwerp kunnen zelfs de meest onervaren ouders hun kleine helden in lieveheersbeestjes veranderen! Je zult jaloers zijn op al je vrienden en je kind zal het ook geweldig vinden!f

#1. Basis

Maak met een penseel en felrode verf de omtrek van het masker en vul het in met een spons.

#2. Contouren

Ga met je penseel in zwarte verf rondomhet masker. Voeg daarna ook grote zwarte ronde vlekken toe.

#3. Afwerking

Voeg ten slotte met een penseel zwarte krullen en stippen toe rechtsboven en linksonder op het masker en gebruik witte verf om highlights aan de vlekken toe te voegen.

#4. Dinosaurus

Oh nee! Je kunt beter lopen, want er komt een dinosaurus aan! Maar maak je geen zorgen, met dit eenvoudige drie-stappenplan ben je snel klaar. Het is zo makkelijk dat zelfs een kind het kan volgen. Dus waar wacht je nog op? Brul en maak je klaar om dino gezichten te schminken! Stap voor stap wordt je kleintje omgetoverd tot de meest schattige dinosaurus die er is.

#1. Basis

Omlijn de maskervorm met een penseel met groen en vul deze in met een spons. Dep met een donkerbruine spons over het voorhoofd en langs de neus zodat het versmelt met het donkergroene masker.

#2. Contouren

Voeg witte hoorns toe met een penseel. Schmink daarna de felgele grote stippen op de neus en zijkanten van het gezicht.

#3. Afwerking

Omlijn ten slotte met een penseel in zwart, alsook enkele kleine puntjes als detail.

Ga aan de slag!

16 januari 2023
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie