TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Een halloweenduivel schminken? Makkie!

Meisje verkleed als duivel Meisje verkleed als duivel
Categorie: Halloween

Is je zoon of dochter dat schattige imago even zat? Maak dan een duiveltje van hem of haar voor Halloween. Een leuk geschminkt gezichtje is daarvoor essentieel en helemaal niet moeilijk. We tonen je in 4 stapjes hoe dat moet.

#1. Ga voor een duivels schminkpakket

Een halloweenduivel schminken is heel gemakkelijk dankzij ons duivels schminkpakket. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt qua schmink. Er zit zelfs een kwastje, een sponsje en twee duivelse hoorntjes met huidlijm bij. Vind je de hoorntjes wat too much, dan kun je deze uiteraard achterwege laten. Gebruik je de hoorns wel, dan breng je deze best eerst aan op een schone huid en laat je deze goed drogen.

#2. Zorg voor een rode basis

Vervolgens breng je een rode laag aan op het gezichtje. Je zal zien, dit alleen heeft al een super duivels effect!

#3. Breng schaduwen aan

  • Een duiveltje heeft rare knobbels in het gezicht. Of je nu wel of geen hoorntjes gebruikt om het gezicht enger te maken gebruik je de zwarte schmink om schaduwen te maken.
  • Breng zwart aan in een V op het voorhoofd, in het boogje van de kin, onder de jukbeenderen, onder de ogen en een beetje langs de neus.
  • Vaag deze lijnen goed uit, zodat het schaduwen vormen en geen strakke lijnen blijven.

#4. Zwarte accenten

Dan is het tijd voor de finishing touch: maak de lippen diepzwart en geef je zoon of dochter een sneaky, creepy glimlachje. Daarna zet je wat extra strepen en accentueer je de ogen met extra zwart in een duivelse look. Je engeltje is nu een eng duiveltje. En dat al helemaal in combinatie met een vurig rood kostuum en een drietand… Grrrr!!!

[Extra leestip]: In 5 stappen als een griezelige duivel op Halloween!

Na de schminktips benieuwd geworden hoe je je kiddo volledig omtoverd in een griezelige duivel? Lees dan zeker eens onze extra blogpost!

19 oktober 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie