BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Een Fluo Family Rave Party bij jou thuis in 8 simpele stappen!

Een Fluo Family Rave Party bij jou thuis in 8 simpele stappen! Een Fluo Family Rave Party bij jou thuis in 8 simpele stappen!
Categorie: Feest

Onlangs organiseerde online magazine Maison Slash de allereerste Family Rave Party. De wat? Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor ouders en kinderen met vet goeie muziek waarop je ook thuis samen op zou losgaan in de keuken. Denk fluo, glow in the dark, neptattoo’s, blacklights, springveren en confetti,… Wist je dat Fun de officiële sponsor was van de Family Rave Party? Als perfecte feestpartner zorgden we er natuurlijk voor dat het feest er boenk op was! Kon je er niet bijzijn? Geen nood, wij geven je tips om thuis zelf een mini Fluo Family Rave Party in elkaar te boksen. Want je vindt al het nodige hiervoor terug in ons assortiment

1. Springveren-alaaaaaarm!!

Fluo springveren zijn onontbeerlijk als je voor die specifieke rave-inkleding wilt gaan. Bevestig de veren aan een draad die je van de ene kant van de kamer naar de andere spant. En hou er rekening mee dat dit het ultieme aandenken is van je mini rave party !

2. Heerlijk klieren met glow-in-the-dark-verf

Een leuk rave feestje is niet alleen zot dansen op de leukste muziek. Zorg ook voor toffe activiteiten zoals klieren met glow in the dark verf. Voorzie grote donkere papieren waar kinderen hun fluokunst op kunnen schilderen. Het effect is helemààl top als je nog ergens een blacklight op de kop kan tikken.

3. Voorzie leuke, grappige en stoere plaktattoo’s

Bij een Family Rave Party zijn stoere en grappige neptattoos onontbeerlijk. Op het officiële feest was er een echte tattooartiest aanwezig die aan de slag ging met een airbrush-machine. Thuis kan je lekker aan het tatoeëren met deze geweldige tattookit

4. Geen Family Rave Party zonder het juiste haar en fluo make-up!

Om helemaal in de sfeer te komen, kan je experimenten met speciale glow in the dark make-up en leuke, lichtgevende haarpinnen. Toevallig ook nog een stijltang liggen? Perfect, want haarbekjes passen helemaal bij een Family Rave Party!

5. Glow, glow en om het glowerst!

Lichtgevende armbandjes zijn een perfect rave party accessoire. Laat je gerust helemaal gaan. Je kan er slingers mee maken of jezelf in een fluo lantaarnpaal transformeren. Ook de lichtgevende ballonnen en rietjes zijn een must om helemaal in Family Rave sfeer te komen

6. Vergeet de juiste outfit niet!

Je hebt je fake tattoo, de juiste make-up en je geeft dankzij je tonnen glowbandjes licht tot aan de maan? Bijna klaar! Maar vergeet niet nog eerst de juiste outfit voor het feest! Fluo rokjes of felle salopettes zijn hiervoor perfect!

7. Doe van cocktails en mocktails

De Family Rave Party is er voor ouders én kinderen. Daarom is het leuk om aangepaste drankjes te voorzien voor iedereen. Voorzie lekkere cocktails en maak meteen de non-alcoholische mocktailversies. Nog een glow in the dark rietje erbij en klaar!

8.En nu? Raven geblazen!!!

Niks houd je nu nog tegen voor een meer dan geslaagde @home-versie van de Family Rave Party! Wil je helemaal over the top gaan? Zoek nog wat fluoserpentines bij elkaar, voorzie tonnen confetti en stel een vette playlist samen. Je bent vertrokken! Dance. It. Out. 

7 januari 2019
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie