Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Een verjaardagsfeestje diep in de zee!

4 kinderen met ballonnen aan zee 4 kinderen met ballonnen aan zee

Niets spreekt de fantasie van kinderen zo aan als iets wat je bijna nooit te zien krijgt. De wereld onder water bijvoorbeeld. Maak daarom van je verjaardagsfeest een magisch onderwaterwereldfeestje!

#1. Een blauwe(-groene) zee

Een onderwaterwereld creëren in je woonkamer is makkelijker dan je denkt. Vul een massa blauwe of koraalgroene ballonnen met helium en bedek er je hele plafond mee. Et voilà, je zit onder water! Aan de ballonnen of gewoon in de feestruimte kun je ook nog kleurrijke lintjes en slingers hangen die naar beneden bengelen als zeewier of kleurrijk koraal.

#2. Genoeg visjes in de zee

Geen onderwaterwereld zonder vissen natuurlijk, dus die voorzie je best in alle maten en vormen. Opblaasbare exemplaren, papieren visjes die je her en der kunt opplakken, knuffels,…

Maak ook wat kopies van vissen en andere onderwaterbeesten op kleurplaten zodat de uitgenodigde kindjes deze kunnen inkleuren en uitknippen. De kunstwerkjes niet of kleef je vast aan het zeewier en koraal dat van je plafond naar beneden bengelt.

#3. Kwalletjes

Ook kwallen mogen niet ontbreken op het feest. Die maak je makkelijk zelf met enkele lampionnen (of kartonnen bordjes), doorzichtige gaas en slingers.

#4 Dress to Impress 

Vraag op de uitnodiging aan alle kindjes om blauwe kleren of een zeemeerminnenoufit te dragen en voorzie zwembrilletjes en snorkels die ze tijdens het feestje kunnen opzetten. Nadien mogen ze deze natuurlijk als souvenirtje mee naar huis nemen!

#5. Zeevoer

Een onderwaterfeestje is natuurlijk ook maar niets zonder echte zeemanskost. Een smakelijk zeewierdipje, een visboterhammetje of een lekkere oester? Het zijn slecht enkele van de ontelbare heerlijke hapjes die de onderwaterwereld te bieden heeft!

#6. Een dankjewel aan de gasten

Feestje afgelopen? Geef de gasten nog een leuk bedankje mee naar huis! En je hoeft het hiervoor helemaal niet te ver te gaan zoeken. Geef ze een visje uit de onderwaterwereld van je kleintje cadeau.

Je kan hiervoor een speelgoedvisje gebruiken, maar een echt visje is natuurlijk helemaal de max. Telkens ze het visje zien, verzorgen en vertroetelen zullen ze met veel plezier terugdenken aan het onderwaterfeestje van je kleintje!

20 juli 2017
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie