Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Zo organiseer je het perfecte eenhoornfeestje!

Woonruimte versierd in eenhoorn thema Woonruimte versierd in eenhoorn thema
Categorie: Themafeest

Themafeestjes, supertof. Maar het moeten niet altijd dezelfde zijn. Mag het er eens iets magischer aan toe gaan? Met hopen fantasie? Ga dan voor een eenhoornfeestje! Want ze mogen dan zogezegd wel niet écht bestaan, eenhoorns kunnen een kinderfeestje wél onvergetelijk maken. En het kan lekker simpel: met een paar tips en tricks organiseer je zo de perfecte unicornparty voor zoon- of dochterlief. En alle vrienden en vriendinnen natuurlijk.

Allemaal unicorns

Wat natuurlijk een must is op een eenhoornfeestje? Iedereen verkleed in een unicorn! Een eenhoornpak, een pruik of - waarom niet - gewoon alles samen.

Compleet over the top is helemaal oké. Dat zijn eenhoorns ook. Liever geen masker op je gezicht? Met wat roze glitters of glittermake-up op je gezicht vertoef je ook al snel in hogere eenhoornsferen. Benieuwd of jij je eigen kind nog herkent in die hoop guitige eenhoorns bij elkaar. 

Een magische plek

Geen eenhoornfeestje op een saaie, niet aangeklede plek. Eenhoorns zijn magie! Maak dus van je locatie een magische ruimte waar de fantasie zegeviert. Werk met veel kleuren. Roze, goud en paars zijn aanraders. Het zijn dé favorieten van elke eenhoorn. Je kan ballonnen en versiering in die kleuren ophangen, of vlaggenlijnen met eenhoorntjes op, en accenten toevoegen met gouden glitters. Of maak een gezellige knuffelhoek. Een eenhoornparadijs vol eenhoornknuffels. Daar zal magie in de lucht hangen! 

Pakjes met één hoorntje

Misschien vraagt je zoon of dochter voor het feestje centen om later wat moois mee te kopen? Dat kan, maar geef er toch een originele toets aan. Niets zo saai als allemaal envelopjes met geld in. Nee, doe dan maar een eenhoornspaarpot met een centje in: een ware eenhoornspaarpot! Zelf gevraagd op een unicorn party? Geef dan ook een cadeautje af dat past binnen het thema. Wat dacht je van een eenhoornkoets van Playmobil, of een eenhoorn die je helemaal zelf kan beschilderen? Of knuffels die zo mee naar bed kunnen en voor de meest fantasierijke dromen zorgen? 

Unicornsnacks

Ook op een eenhoornfeestje treden al eens kleine hongertjes op. En ook die kleine snacks - het zit hem in de details, toch? - mogen wat magie uitstralen. Wat dacht je van hosties en fruitige gekleurde Mentos-snoepjes? Of cupcakes met ijshoorntjes erop, zodat ze er net uitzien als een unicorn? Met goudkleurige kaarsjes krijg je hetzelfde effect. Als het maar een beetje zot is. Wel opletten dat de kinderen geen magische krachten krijgen… 

Eenhoornpoep

Tja, het zijn ook maar dieren. En dieren, die doen hun gevoeg. Hoor je ze al schaterlachen, de kinderen, wanneer er op het feestje overal verspreid ‘eenhoornpoep’ ligt? Geen echte vieze drolletjes natuurlijk, maar poep die alleen een eenhoorn kan achterlaten: paarse en roze! Met glitterklei kan je allemaal kleine drolletjes maken en die overal op de grond, of misschien bedenk je gekkere plekken, neerleggen. Hilariteit alom! 

Eenhoornige activiteiten

Er mag wat beleefd worden ook, op zo’n unicorn party. Met het eenhoornpakket van Creatiki kunnen kinderen hun eigen eenhoorn schilderen. Wat voor zotte creaties zullen daar uit voortkomen? Of laat de kinderen samen eenhoorntekeningen inkleuren. Of, om de fantasie helemaal de vrije loop of liever de vrije vlucht te laten: laat de kids ritjes maken op de vliegende eenhoornknuffels! Wel goed in de gaten houden dat ze niet té ver weg vliegen… 

Genieten achteraf

Vriendjes van de unicorn stuur je niet met lege handen naar huis. Ah nee! Altijd leuk is het om geschenkzakjes te voorzien met daarin een leuke verrassing zodat ze het feestje nooit meer zullzn vergeten. Vul het zakje bijvoorbeeld met allemaal kleurrijke snoepjes, of leuker nog: met eenhoorneitjes! Hm. Daar komen vast kleine unicorns van… 

Je ziet het, met enkele kleine ingrepen en een paar leuke ideetjes organiseer je zo hét eenhoornfeestje van het jaar. Onvergetelijk voor je kind én voor al zijn of haar vriendjes. Wedden dat ze achteraf nog dagen in dat unicornpakje rondlopen, met de eenhoornknuffels in bed kruipen en dromen dat ze kunnen vliegen? 

1 februari 2019
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie