TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Eerste communie of lentefeest cadeautjes om mee te scoren!

communie lentefeest cadeautjes communie lentefeest cadeautjes

Als gast op een eerste communie- of een lentefeest kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen op de party. Het feestbeest wordt op de grote dag sowieso overstelpt met bergen cadeaus dus je zorgt best wel voor een echt origineel geschenk. Zie je een beetje op tegen de zoektocht naar iets passends? Geen nood, wij helpen je op weg met onze superleuke cadeautips voor eerste communicanten.

Laat de knikkers maar glijden!

Knikkeren is opnieuw helemaal in! Met knikkerbanen speelt jong en oud graag, dus ideaal speelgoed om met het hele gezin te spelen! Knikkerbanen bestaan uit verschillende opbouwelementen: gaande van korte onderdelen om hoogte te creëren tot bochten om de knikkers naar beneden te leiden. Het doel van een knikkerbaan? De knikker op het hoogste punt droppen om hem zo een dalend parcours te doen afleggen. Liggen jouw knikkers al blinkend te wachten? 

Een creatief centje voor de spaarpot.

Heeft het kleine feestvarken liever een centje om verder te sparen voor zijn/haar droomcadeautje? Maar vind je het toch net iets te saai om enkel wat geld in een enveloppe te stoppen? Ga dan voor een megacoole spaarpot en steek de centjes daarin. Of mix snoepjes en munstukken in een pinata. Zo kan het communicantje na het feest nog wat natellen. Hij/zij mag het ook niet te makkelijk hebben, toch? ;-)

Het loopt op wieltjes

Voor stoere ‘chicks’ en coole ‘guys’ die het graag wat zien vooruitgaan zijn steps, rollerskates of skateboards het aards paradijs. Kleurrijke waveboards, gepimpte skateboard of snelle inline skates staan garant voor een onweerstaanbare sensatie op wielen. Met onze steps en scooters raak je dan weer volledig op kruissnelheid. Vergeet ook zeker je skatebescherming niet, want pas dan ben je helemaal klaar voor het echte skate- en step werk.

Kortom, cadeautjes krijgen is leuk maar een megacool geschenk kunnen geven is ook wel dikke fun! Een big smile zien verschijnen op het gezicht van het blije feestvarken: daarvoor ga je toch met veel plezier op zoek naar een passend communiecadeau?

27 maart 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie