Staking Bpost : houd rekening met mogelijke vertragingen. We doen ons best om je pakje zo snel mogelijk te versturen! 

BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Profiteer NU › -25% op ALLE zwembaden, spa's en accessoires | Actie geldig t.e.m. 19/06/23

Eerste communie of lentefeest cadeautjes om mee te scoren!

communie lentefeest cadeautjes communie lentefeest cadeautjes

Als gast op een eerste communie- of een lentefeest kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen op de party. Het feestbeest wordt op de grote dag sowieso overstelpt met bergen cadeaus dus je zorgt best wel voor een echt origineel geschenk. Zie je een beetje op tegen de zoektocht naar iets passends? Geen nood, wij helpen je op weg met onze superleuke cadeautips voor eerste communicanten.

Laat de knikkers maar glijden!

Knikkeren is opnieuw helemaal in! Met knikkerbanen speelt jong en oud graag, dus ideaal speelgoed om met het hele gezin te spelen! Knikkerbanen bestaan uit verschillende opbouwelementen: gaande van korte onderdelen om hoogte te creëren tot bochten om de knikkers naar beneden te leiden. Het doel van een knikkerbaan? De knikker op het hoogste punt droppen om hem zo een dalend parcours te doen afleggen. Liggen jouw knikkers al blinkend te wachten? 

Een creatief centje voor de spaarpot

Heeft het kleine feestvarken liever een centje om verder te sparen voor zijn/haar droomcadeautje? Maar vind je het toch net iets te saai om enkel wat geld in een enveloppe te stoppen? Ga dan voor een megacoole spaarpot en steek de centjes daarin. Of mix snoepjes en munstukken in een piñata. Zo kan het communicantje na het feest nog wat natellen. Hij/zij mag het ook niet te makkelijk hebben, toch? ;-)

Het loopt op wieltjes

Voor stoere ‘chicks’ en coole ‘guys’ die het graag wat zien vooruitgaan zijn steps, rollerskates of skateboards het aards paradijs. Kleurrijke waveboards, gepimpte skateboard of snelle inline skates staan garant voor een onweerstaanbare sensatie op wielen. Met onze steps en scooters raak je dan weer volledig op kruissnelheid. Vergeet ook zeker je skatebescherming niet, want pas dan ben je helemaal klaar voor het echte skate- en step werk.

Het cadeau elke muziekfan

Een feestvarken dat van muziek houdt, is een perfecte kandidaat voor een leuk cadeau! Denk om te beginnen aan een CD en radio of draagbaar boxje, zodat ze kunnen genieten van hun favoriete muziek wanneer ze maar willen. Kijk ook eens naar een koptelefoon, zodat ze in alle rust naar hun favoriete nummers kunnen luisteren. Als je je extra vrijgevig voelt, kun je kaartjes kopen voor het concert van hun favoriete artiest - die ervaring zullen ze zich nog jaren herinneren! Je kunt ze ook een t-shirt, posters of andere merchandise van hun favoriete artiest geven. Voor muziekfans zijn dit geliefde aandenkens. Tot slot kun je overwegen om ze een abonnement op een muziekstreamingdienst zoals Spotify te geven, zodat ze alle muziek kunnen ontdekken die hun hartje begeert. Er is geen twijfel dat een muziekliefhebber zou in de wolken met een van deze geschenken!

Spring een gat in de lucht!

Met een trampoline kun je echt uit je dak gaan met je sprongen, met flips, spins en andere acrobatische trucs. Of, als je zin hebt, kun je gewoon achterover leunen en genieten van het gevoel van gewichtloosheid. 

Kortom, cadeautjes krijgen is leuk maar een megacool geschenk kunnen geven is ook wel dikke fun! Een big smile zien verschijnen op het gezicht van het blije feestvarken: daarvoor ga je toch met veel plezier op zoek naar een passend communiecadeau?

27 maart 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie