BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Zo organiseer je het vrolijkste emoticonfeestje!

Feesttafel versierd in thema emoticons Feesttafel versierd in thema emoticons
Categorie: Themafeest

Emoji’s: ze zijn natuurlijk al heel populair in Whatsapp of chatberichten. Maar wat als je nu eens van je zoon, dochter en al zijn of haar vriendjes echte, lévende emoticons maakt? Dan kan het feest sowieso niet meer stuk. Ogen met hartjes in, gezichtjes die wenen van het lachen of een simpele glimlach: iedereen kan zijn persoonlijke favoriet uitspelen. En wij hebben nog wel meer tips om een onvergetelijk emojifeestje te organiseren. 

Elk zijn emoji

Iedereen heeft zo wel zijn eigen persoonlijke favoriet.

Nog leuker wordt het als iedereen er ook uítziet als zijn favoriete emoticon.

Met een grappig kostuum of grote pluchen emojimaskers is de klus zo geklaard. Mét tranen of met van die verliefde hartenoogjes?

Het kan allemaal! Raden maar wie wie is! 

Een emojiparadijs

Een emoticonfeestje, dat vraagt om een emoticonparadijs! De feestruimte aankleden is dus de boodschap. En het is in een wip gebeurd.

Wat dacht je van een knus hoekje vol emojikussens? De tafel kan je decoreren met mokken, servetten en borden met emoticons op en in de ruimte kan je overal ballonen ophangen in dé kleuren van de emoji’s: geel en blauw.

Lekker simpel, maar in een mum van tijd een en al emoji! 

Lachende kakjes

Een van de populairste en, geef toe, ook gewoon de leukste emoji: het lachend kakje! Onmisbaar natuurlijk op elke emoticon party.  Laat ze overal terugkomen. Geloof ons: met ‘kakskes’ kán je niet overdrijven. Wat dacht je van een kakjespiñata? Een Mok in de vorm van een lachend kakske? Of folieballonnen? En hey, als je dan toch bezig bent, zet dan maar ineens ook dat masker met lachend kakskesgezicht op! Zelfs in de keuken kan je je laten gaan. Denk: muffins met - uiteraard - drolvormige chocoladetoefjes. Kakskes overal! 

Emojicadeautjes

Inspiratie nodig voor een jarig vriendje van zoon- of dochterlief die een heuse emoticon party houdt?

Keuze te over. Als er maar een emoji op staat, ah ja! Als de jarige vraagt om een centje kan je dat in een coole emojispaarpot steken, veel leuker toch dan een saaie enveloppe?

En geef toe: wie wil nu niet sparen in een smiley of een drol?

Spelen met emoticons

Bij een emojifeestje horen… emojispelletjes! Om de gasten zich te pletter te laten amuseren en natuurlijk ook om het thema van jouw feest helemaal te kunnen doortrekken Ja…we zijn hier weer met de drolletjes, maar nogmaals: je kan echt niet genoeg lachende kakjes op het feest halen. En als activiteit kan je de kinderen ze ook zélf in elkaar laten knutselen. Met een wolpakket bijvoorbeeld. Of, wat dacht je van een spelletje ‘Emotify’? 

Smiley Sleepover

Wij volwassenen weten het als geen ander. De beste feestjes, die duren tot in de vroege uurtjes. Voor de al iets oudere (en stoere) kinderen kan je daarom ook ineens een Smiley Sleepover organiseren. Maar niet zonder bijhorende pantoffeltjes voor iedereen, natuurlijk. Warme voeten in de vorm van een emoji! Of - wat had je nu gedacht - kakjes! 

Merci emoji

Vriendjes van de emoji stuur je niet met lege handen naar huis.

Altijd leuk is het om geschenkzakjes te voorzien met daarin een leuke verrassing zodat ze het feestje nooit meer vergeten. Vul het zakje bijvoorbeeld met emojispringballen of matchende snoepjes in emojikleuren.

Of: geef ze hun eigen in elkaar geknutseld drolletje mee naar huis!

Ziezo, met enkele kleine ingrepen en een paar leuke ideetjes organiseer je zo hét emojifeestje van het jaar. Onvergetelijk voor je kind én voor al zijn of haar vriendjes. Een voor jou allicht ook, want wij ‘grote mensen’ zijn toch ook gewoon zot van lachende drollen en ogen in de vorm van hartjes? 

31 januari 2017
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie