TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Tover je kiddo om tot een heuse halloweenheks!

Meisje verkleed als heks op bezemsteel Meisje verkleed als heks op bezemsteel
Categorie: Halloween

Salamanderoog en kikkerspuug. Spinnenweb en eenhoorntraan. Kraaienpoot en netelkruid. Drink je het bij volle maan… En dan ben je nog geen heks. Een echte halloweenheks word je ook niet zomaar door rare ingrediënten bij elkaar te mengen en een gek drankje te brouwen. Je wordt het wel door je te verkleden. En je moet er een neus voor hebben. We helpen je graag met de juiste ingrediënten om je kiddo om te toveren tot een heks.

1. Draag een hip heksenpakje

Je hoeft je echt niet in een lang zwart gerafeld kleedje te kleden als halloweenheks. Dat is zo middeleeuws. Heksen van nu dragen een hip heksenpakje. Het liefst met een beetje kleur. De basis is uiteraard zwart, vermengd met gifgroene en mysterieus paarse accenten.

Of wat dacht je van een heksenkleedje in dé kleuren van Halloween: zwart en oranje. En schattige heksjes, van die goeie heksjes die geen vlieg kwaad doen, dragen natuurlijk zwart met roze.

2. Vergeet je schmink of heksenneusje niet

Zoals gezegd: je hebt een speciaal neusje nodig om halloweenheks te kunnen zijn. Een heksenneusje wel te verstaan. Heksenneuzen zijn krom en hebben een pukkel of wrat. Nu is het neusje van je kind natuurlijk helemaal perfect, dus gebruik je best een kunstneusje. 

Gebruik je liever geen kriebelneusje? Dan ga je toch gewoon met gekleurde make-up aan de slag. Benieuwd hoe je je kiddo in een hip heksje schminkt? Dat lees je hier! 

3. Zet je heksenhoed op

Een heks is niet compleet zonder haar puntige punthoed. Je kan natuurlijk eerst nog een pruik opzetten in een gekke kleur of een glanzende zwarte. Maar die hoed, die moet. Dit heksenpakje wordt geleverd met een hoedje bij. Wat een geluk!

Heeft je pakje of kleedje geen hoed? Dan koop je er eentje los. Natuurlijk moet de basis van een heksenhoed zwart zijn, maar er mogen kleuraccenten aanzitten. Kies dan voor kleuren die ook terugkomen in je schmink en pakje. Zo kun je een hoedje met zwart en groen kiezen. Of kun je gaan voor een hoedje met zwart en paars. Of waarom geen hoedje in de kleuren van Halloween: zwart en oranje?

4.Vlieg weg met je bezem

Je kiddo is er dan bijna helemaal klaar voor. Maar voordat hij/zij iedereen met toverspreuken gaat vervloeken heb je nog één dingetje nodig: je bezem. Want hoe kom je als heks anders van je heksenkasteel naar het halloweenfeest toe gevlogen? Voor kleine en grote halloweenheksjes hebben we mooie bezemstelen met een takkenbos eraan om op rond te vliegen. 

Laat Halloween maar komen!

Met deze vier stappen tover je je kiddo helemaal om tot Halloween heks. Je hebt alleen een pakje, bezem, hoed, neus en schmink nodig. Oefent je kiddo ook meteen zijn/haar kakelende lachje? 

15 oktober 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie