BLACK FRIDAY  100 toppers 100% terugbetaald | Wees snel want OP=OP! Bekijk snel de selectie ›

TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Schmink een griezelige halloweenvampier.

Jongen geschminkt in vampier Jongen geschminkt in vampier
Categorie: Halloween

Ben je van plan om met Halloween een vampier te zijn? Goede keuze, want een vampier is een echte klassieker op Halloween. Een duister personage dat alleen ’s nachts naar buiten komt en in de duisternis allerlei enge dingen doet. Je hebt maar een paar dingen nodig om als graaf Dracula door het leven te gaan. Een donkere cape en scherpe tanden brengen je al heel ver. Benieuwd hoe je een halloweenvampier schminkt? Dat is helemaal niet zo moeilijk!

WAT HEB JE NODIG?

·        Sponsje en penseel

·        Schmink en nep-bloed

·        Vampierkostuum en accessoires

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

VOLG HET STAPPENPLAN:

Een halloweenvampier schminken is zeker niet moeilijk. Met witte, rode, zwarte en extra bloederige schmink kan je al een griezelige vampier bekomen. Kortom alles wat een vampierenhartje kan begeren.

1. Wit vormt de basis

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

Breng de witte schmink aan met een sponsje over het hele gezicht. Laat wel een V vrij op het voorhoofd. Het onderste puntje van de V zit ongeveer net boven de bovenkant van de neus. Laat ook wat ruimte vrij bij de ogen.

2. Bloeddoorlopen schaduwen

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

Maak de uitsparingen rondom de ogen rood. Zet ook een streep onder de jukbeenderen en langs de mond naar beneden. Dit geeft een bloeddoorlopen schaduw en creëert de illusie van een ingevallen gezicht.

3. Bloeddoorlopen schaduwen

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

De V op het voorhoofd wordt zwart, net zoals de lippen. Teken met zwarte schmink eerst de omlijning voor de vampiertanden, zodat deze wit blijven.

De enge ogen van de vampier maak je nog enger door de wenkbrauwen zelf dik op het gezicht te schminken en het rood hier en daar te omlijnen.

4. Ga voor nepbloed

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

Mag het wat bloederiger? Ga dan voor nepbloed. Jaag anderen de stuipen op het lijf met je eigen gemaakte nep wonden, littekens of nep bebloede lippen.

5. Bloeddorstige vampier

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

Neem wat nepbloed en dep dit rondom de geschminkte tanden en rondom de mond. Dit maakt je vampieren look helemaal af.

TOVER  JE KIDDO VOLLEDIG OM IN EEN GRIEZELIGE VAMPIER!

Schminken Halloween VampierSchminken Halloween Vampier

Zelfs de kleinste vampier kan niet zonder een grote zwarte cape. Zo kun je jezelf altijd verstoppen tegen het enge daglicht, de vijand van iedere vampier! Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken tijdens de halloweennacht. Met een opstaand kraagje is je vampierenkostuum net iets echter.

De scherpe tanden zijn misschien wel het engste aan een vampier. Daarom kunnen deze ook niet aan je kostuum ontbreken. Wie met Halloween vampier wil zijn moet namelijk wel kunnen bijten. Met wat scherpe neptanden ben jij klaar om bloed te gaan drinken. Doe de plastic tanden in je mond en laat die mooie glimlach maar eens zien!

En vergeet vooral de bloedrode details niet. Griezelen maar!

27 oktober 2017
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie