TIJDELIJK  GRATIS verzending op tuinmeubels, speelhuisjes & -torens en trampolines anders €50

Een kerstcadeau voor 10 euro? Hierzo!

Vrouw dat cadeautje opendoet Vrouw dat cadeautje opendoet
Categorie: Kerst

Je zou ervan versteld staan wat voor leuke cadeaus je kunt kopen met 10 euro! Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een kleine speelvogel, een hippe tiener, een drukbezette volwassene of een grootouder uit de duizend: bij ons vind je funtastische kerstcadeaus voor miniprijsjes!

Voor uren badplezier.

Badspeeltjes die licht geven in het water: hoe cool is dat? Hiermee zullen kleine bengels sméken om in bad te mogen! Wees gerust: deze schattige boerderijdieren die oplichten in het water zijn 100% veilig.

Geen pics zonder films!

De Instax Mini is een echte hit bij tieners. Met een trendy camera leggen ze hun leukste herinneringen ogenblikkelijk vast. Een camera zelf is misschien wat duur als kerstcadeautje, maar je kunt wél films cadeau geven om de foto’s te drukken.

Voor bierlovers

Zoek je een cadeautje voor je papa, je nonkel, een vriend of gewoon een andere Belgische bierlover? Schenk hem/haar deze superleuke bierlat. Serveer met een kaasje en een salami en laat hen genieten. He/she’ll love it!

Wall of fame.

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken om iemand te verrassen met een leuk kerstcadeautje. Een fotokader komt bij iedereen goed van pas om leuke foto’s, kaartjes of anekdotes op te hangen. Bovendien is het een mooie eyecatcher aan de muur!

Opgeruimd staat netjes.

Mama’s weten het vast wel: met kinderen (lees: véél speelgoed) in huis komt een opbergmand goed van pas. Liefst meerdere zelfs! In deze hippe stoffen mand met een flamingo erop kun je in no time alles opbergen (of wegmoffelen) als er onverwacht bezoek voor de deur staat!

Voor warhoofden en vergeetkousen.

Dit prikbord in de vorm van een tekstballon is het geknipte cadeau voor een sloddervos. Iedereen kent wel zo iemand. ;-) Brieven, uitnodigingen, to do’s en ga zo maar verder: alles kan netjes vastgeprikt worden zodat hij of zij nooit meer iets vergeet. Enfin, dat is toch de bedoeling …

Leuke kerstcadeautjes vinden voor amper 10 euro: het kan! Kom gewoon bij ons langs en je shopt de leukste hebbedingen!

30 november 2020
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie